Gyógyszerek és alkohol keverékétől halt meg Whitney Houston...
Címlap / Showbiznisz / Gyógyszerek és alkohol keverékétől halt meg Whitney Houston

Gyógyszerek és alkohol keverékétől halt meg Whitney Houston

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő. A holtestét átadták a családnak.  

A törvényszéki orvostani vizsgálat eredményét hétfőn közölték Houston hozzátartozóival - adta hírül a TMZ.com internetes oldal. A sztár holttestét kiadták a családnak. A temetést abban a New Jersey-i templomban tartják, amelyben Houston gyermekként énekelt.

Bár találtak vizet az énekesnő tüdejében, valószínűleg nem a fulladás okozta a halálát.

Houstont szombaton halt meg egy Beverly Hills-i hotelben. A hétfőn kiadott rendőrségi közlemény szerint az énekesnőre eszméletlenül találtak rá a fürdőkádban; a víz alatt feküdt, és "nyilvánvalóan eszméletlen volt".

"Houstont stábjának tagjai húzták ki a kádból, és azonnal értesítették a szálloda biztonsági személyzetét" - hangzott a kommüniké.

A boncolás teljes eredményét 6-8 héten belül hozzák nyilvánosságra. Ez elsősorban a nyilvános érdeklődésre számot tartó esetekben gyakori - mondta el Ed Winter, a Los Angeles-i törvényszék vezetője.

A 48 éves énekesnő esetében nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat.

Whitney halála óta megnövekedett albumainak eladási száma. Az Amazon.com internetes oldalon a legkelendőbb lemezek húszas listáján az első tíz helyet Houston-album foglalja el.

Az iTunes 200 leggyakrabban letöltött dala közül pedig 42 Whitney Houston slágere. Az első helyen az I Will Allways Love You című dal szerepel.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2613 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x