VV Éva: első csók
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VV Éva: első csók

VV Éva: első csók

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

A Tabu Tv hagyományteremtő céllal a "híres elsőkről" Varga Viktor és Éden Alíz után a VV4 törtetőjét, Évát faggatta. Az első csók története első kézből... Hmm, kell ennél több? 

Ugyan már a VV során is szóba került, mégis elkerülhetetlen az első csók: "Ez a nyolcadikos osztálykiránduláson történt. Én Békéscsabára jártam iskolába, általános iskolába is és onnan is származom, és Kazinczbarcikára mentünk kirándulni. Egy 16 éves fiú volt, és - nem felejtem el soha - engem választott a lányok közül. Kimásztunk az ablakon, bementünk az erdőbe, és ott csókolóztunk két-három órán keresztül."

Vissza az időben - következő pont az első sminkelés. Éva erre is tisztán emlékszik, sőt, ragyogó arccal idézi fel a Tabu Tv stábjának: "9 vagy 10 éves lehettem akkor. Nagyon jóban vagyok az anyukámék unokatestvéreivel, és ők mindig azt mondták, hogy milyen kis szép lány vagyok. Hosszú, göndör hajam volt, és kisminkeltek engem, nagy karika fülbevalót raktak a fülembe, és mentünk Debrecenbe a vidámparkba." Persze adott volt a kérdés: várja-e az egykori villalakó, hogy egyszer ő is ugyanígy sminkelhesse a saját kislányát? "Akár kisfiam lesz, akár kislányom, várom már, hogy legyen egy gyermekem! De legjobban egy olyan párkapcsolatra illetve élethelyzetre vágyom, amikor azt érzem, minden jó."

"Én nem tudok olyan lány lenni, mint egyes modellek a mai világban, hogy akár eltartatják magukat valakivel, és szépek, mindent megkapnak, de nem ez a lényeg. Tudod, mi a lényeg? Az, hogy boldog legyél, szeressenek, szerelmes legyél, élvezd az életet, és minden jó legyen!" - hallható a Tabu Tv videójában.

 
 
[ 2053 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x