Orosz Barbi könyörtelenül mustrálja a csajokat
Címlap / Showbiznisz / Orosz Barbi könyörtelenül mustrálja a csajokat

Orosz Barbi könyörtelenül mustrálja a csajokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Ahogy a művészettörténészek egy műremeket, olyan alapossággal veszik majd górcső alá a zsűritagok a 2012-es Beach Girl döntőjébe jutott versenyzőket. A szigorú ítészek, - köztük Orosz Barbi és Hajas László - azt ígérik, hogy árgus tekintetüket egyetlen apró szépséghiba sem kerülheti majd el. 

- Iszonyú kritikus vagyok, másokkal és magammal szemben egyaránt - bocsájtotta előre a Tűsarok műsorvezetője. - Egy hagyományos szépségversenyen is kifogástalanoknak kell lenniük a lányoknak. Ezen az augusztus 18-i megmérettetésen pedig a tökéletesség hatványozottan elvárás, hiszen egy falatnyi bikiniben a test legapróbb hibái is előjönnek, semmit sem lehet elfedni - magyarázta Barbi.

Ő már csak tudja, mit beszél, hiszen saját bevallása szerint 5 éves koráig olasz szépségversenyeken nevelkedett.


- Édesapám gyakran zsűrizett ilyen jellegű megmérettetéseken, így rutinos rókaként pontosan tudom, mire kell majd figyelnem. Fontos, hogy a nő fürdőruhában is épp olyan profizmussal és eleganciával tudja viselni és használni feminin eszköztárát, mintha csak estélyi ruhában vonulna. Az igazi nőről strand-szerelésben is sugározzon a magabiztosság és az a csipetnyi rafinéria, amivel nyomot hagy és csábít - sorolta.

Mindezek mellett Barbi szerint legfontosabb az a bizonyos kisugárzás, aminek hiányában egyetlen szépség sem viheti el a pálmát.

Egyetért ezzel hazánk egyik legnevesebb mesterfodrásza, Hajas Laci is, aki szintén ott ül majd a zsűri soraiban.


- Nyaraláskor, a feleségem mellett csak a szemem sarkából kukucskálom meg a legújabb bikini divatot, a Sun City strand szépségversenyén viszont hivatalból kell majd alaposan szemügyre vennem a hölgyeket - nevetett Laci. - A legfontosabb, hogy a lányok ne csak a szépségükkel, kifogástalan testükkel varázsoljanak el, de sugározzák magukból azt a bizonyos titkot, amitől igazi nőként működnek. Nekem fontos, hogy egy hölgy akkor is elegánsan és ízlésesen jelenjen meg, ha éppen nem az Operában, hanem a vízparton vonul. Nálam biztosan olyan szépség lesz a befutó, aki - akár picike, akár magas, akár dús idomú, akár kevésbé, de arányos. Számomra ez nagyon fontos - summázta a szakember.

A Beach Ball Pearty és Retrostar programok közé ékelt Beach Girl résztvevőinek tehát fel van adva a lecke. Egy biztos: azok a lányok, aki elég bátrak voltak, hogy bikiniben a kíméletlen ítészek előtt bizonyítsák szépségüket és megmutassák kendőzött bájaikat, nem csak a rengeteg nyereménnyel, de jókora adag önbizalommal is gazdagodnak majd.

Részletek a programokról itt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x