Öngyilkos lett Tony Scott
Címlap / Showbiznisz / Öngyilkos lett Tony Scott

Öngyilkos lett Tony Scott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A sikeres hollywoodi filmrendező levetette magát a Los Angeles-i kikötő egyik hídjáról. 

Tony Scott vasárnap helyi idő szerint 13:30-kor öngyilkos lett. A rendőrség szerint "hezitálás nélkül" vetette le magát a Vincent Thomas-hídról. A hollywoodi filmrendező számos kasszasiker alkotója volt, egyebek közt a Top Gun (1986), A Beverly Hills-i zsaru 2. (1987), Az utolsó cserkész (1991) , A tiszta románc (1993), Az utolsó esély (1995) és a Budapesten forgatott Kémjátszma (2001) című filmeket rendezte.


A 68 éves Tony Scott holttestét a halottkém közlése szerint két és fél óra múlva emelték ki a kikötő zavaros vízéből, miután szonár segítségével megtalálták.

A parti őrség egyik tisztségviselője elmondta, hogy Scott autójában, amelyet a művész a hídon állított le, búcsúlevelet találtak. A helyszínelők szerint semmi jel nem utal arra, hogy ne öngyilkosság történt volna.

Az autóban talált levélről később kiderült, hogy csak egy névlista, telefonszámokkal, hogy kiket kell értesíteni. Scott irodájában találtak egy részletesebb búcsúlevelet is, amely megindokolta az öngyilkosságot. A TMZ.com úgy tudja, hogy agydaganata volt, amit nem lehetett műteni.


Tony Scott (j) Jerry Bruckheimerrel (k) a Deja Vu forgatásán New Orleansben 2006-ban

Tony Scott legutolsó filmje rendezőként a Száguldó bomba (Unstoppable) volt, Denzel Washingtonnal és Chris Pine-nal. Szó volt a Top Gun folytatásáról is, de Scott újabban már inkább producerként tevékenykedett.

A brit származású hollywoodi rendező testvére, Ridley Scott szintén sikeres filmrendező, ő ma Londonból Kaliforniába utazott. A filmrendező halála sokkolta Hollywoodot.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1839 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x