Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője...
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Berlusconi a gyermekem apja - jelentette be Sabina Began színésznő az Il Fatto Quotidiano olasz napilapban, amelynek a volt kormányfő depressziójáról és politika terveiről is beszámolt. 

"Csodálatos, rendkívüli, superman" - jellemezte Silvio Berlusconit a bosnyák-német származású, 38 éves Sabina Began, aki a nyár elején még titkolta, most viszont nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan világra jövő gyermeke apja a négyszeres volt olasz kormányfő. "Lefeküdtem vele" - mondta a Méhkirálynő művésznevű Began.

A magát színésznőnek valló, de Olaszországban elsősorban escort-hölgyként ismert Began Berlusconi válása után jelent meg a nyilvánosság előtt. Interjúkban hangoztatta, hogy Berlusconi szeretője volt, majd 2008-2009-ben ő toborozta a lányokat a miniszterelnök szardíniai villájában és római palotájában rendezett partikra.


Began az Il Fatto Quotidianónak elmondta, hogy a szeptemberben 76 éves Berlusconi ledobta felesleges kilóit és kiváló formában van, közérzete azonban nem optimális. "Nagyon depressziós" - fogalmazott Began, aki szerint Berlusconi vérét az őt körülvevő és kizsákmányoló "nőcskék" szívják.

"Egy bizonyos korban nem esik jól, ha az egész világot telekürtölik viselt dolgaiddal" - mondta Began hangsúlyozva, hogy Berlusconi kész a politikai visszatérésre.

"Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnökjelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x