Érdekel mi a lelki háttere az intim gombásodásnak? Párkapcsolati...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Érdekel mi a lelki háttere az intim gombásodásnak? Párkapcsolati gond!

Érdekel mi a lelki háttere az intim gombásodásnak? Párkapcsolati gond!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A nők többsége sajnálatos módon küzd a nyár folyamán a fürdőhelyeken (és egyéb élethelyzetekben) könnyen "megszerezhető" hüvelygombával, ami igencsak meg tudja keseríteni a nyaralást, de a hétköznapok küzdelme alatt sem kellemes elviselni.  

 

Rendezvénynaptár

Jaj már megint!
A félreismerhetetlen kezdeti jeleket érezvén a nőgyógyászati vizsgálat szinte felesleges – érezhető a baj. Az orvos minden alkalommal elismétli, hogy a gombák sajnos bennünk lakoznak, és csak velünk együtt pusztulnak el. Hát sajnos igen, szervezetünkben a gombák folyamatosan jelen vannak. Mivel parazitáról van szó, azaz önállóan nem életképesek, szükségük van egy gazdaszervezetre, mely segítségével fenntartják magukat és szaporodni képesek. Az emberi szervezetben körülbelül százféle gombafaj található, mely természetes állapot. Ha az immunitás gyengélkedik, a gomba erőre kap, elszaporodik, és különböző betegségeket okozhat. Az egészséges emberben a gombák nem okoznak gondot, egyfajta szimbiózisban élnek. Az a feladatuk, hogy a szervezet számára mérgező anyagokat hatástalanítsák, táplálkoznak velük.

Hogyan lehet megkapni?
A leggyakoribb a szexuális úton történő megfertőződés. A férfiak általában tünetmentes hordozók, így – mivel nincsenek látványos tüneteik – visszafertőzhetik a hölgyeket, miután a gyengébb nem kikezelte a gombát. Nem is beszélve arról, hogy egy több szexuális partnerrel érintkező férfi mindegyiket megfertőzheti, mivel nincs is tudatában annak, hogy gond van.  A nyál segítségével is megtörténhet a fertőzés, az egyik ember szájából a másikéba kerül, az egész bélrendszerben elterjed, majd az egész szervezetben szétáradhat.

Mi gyengíti az immunrendszert?
A közismerten egészségtelen ételek fogyasztása gyengíti az immunrendszert, így elősegíti a gombák elszaporodását. A mértéktelen zsírfogyasztás, túl sok fehérje, finomított élelmiszerek, cukor – mind táptalaja a gombák életre kelésének. A gombafertőzés kialakulását elősegíti, ha túl kevés a rostos ételt (zöldség, gyümölcs) tartalmaz étrendünk. Az alkohol, a dohány, és túlzott mértékű fekete kávé is támadja az immunrendszert. A méreganyagok sem kímélik szervezetünk védekező rendszerét.

Antibiotikumok káros hatása
Külön figyelmet érdemelnek a gyógyszerek, különösen az antibiotikumok. Igaz, hogy sok esetben élet-halál kérdésekor alkalmazzák, de sajnos az esetek többségében használata indokolatlan (pl. vírusok ellen nem hatásos). A fő probléma az, hogy elpusztítják azokat a baktériumokat is, melyek a gombák elszaporodása ellen küzdenek.  A szteroidok, hormontabletták is ebbe a kategóriába tartoznak: elősegítik a gombafertőzés lehetőségét. Az altatók, nyugtatók szedésének is hasonló hatásai vannak. Bizonyos védőoltások is okozhatnak ilyen jellegű problémát.

A lelki okok
Mint minden testi tünet mögött, ebben az esetben is lelki probléma áll a háttérben.  A gomba tulajdonképpen élősködő. A gombásodás mindig azt próbálja felfedni, hogy lelki szinten valamiféle élősködés történik. Vagy a betegen élősködik valaki, vagy fordítva, esetleg mindkét irányban egyszerre van jelen. A gombás fertőzés mindig arra utal, hogy az illető fél döntéseket hozni, felvállalni az önállóságot, a felelőséget.

Mivel a gomba elhalt szerves anyagokkal táplálkozik, megléte összefüggésbe hozható a halállal, az elmúlással. Így arról van szó, hogy a beteg helytelenül áll a halál, elmúlás kérdéséhez.

A gombát a sötét, nedves helyek táplálják, a fény pusztítja el. Szimbolikáját tekintve: ha az ember lelkéből hiányzik a fény, testében elszaporodik a gomba. A kiegyensúlyozottság, harmónia tudja megteremteni a fényt a lélekben. Ehhez nagyon fontos a szeretet, az életöröm.

Révész Márta
Bugyikínok, gatyabajok >>>

Fotó: kahepe; safaris - piqs.de


 
 
[ 21716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x