Biofeedback - behúzott has, felemelt fej, egyenes gerinc
Címlap / Szépség-Egészség / Biofeedback - behúzott has, felemelt fej, egyenes gerinc

Biofeedback - behúzott has, felemelt fej, egyenes gerinc

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Megváltoztathatod tested rossz szokásait. Naponta többször megkérdezzük mi is - mint a mesebeli királynő - mert mielőtt kilépünk az utcára látni akarjuk, hogy más mit fog látni: rajtunk. S a tükör által gyakrabban változtatunk külsőnkön, mint a mérleg segítségével.  

Egy jó öv a ruhán kiegyenesítheti gerincünket, behúzzuk a hasunkat és néhány órára ezzel is erősítjük hasizmunkat. A behúzott has egyszerű tornája mindenkinek ajánlható súlyra való tekintet nélkül, s néhány órás has-tartás minden porcikánkat megváltoztatja.

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb e vidéken…

Tükrünk a legelső biofeedback eszközünk.
 

Mit jelent a biofeedback?

Akaratunkkal változtatni tudunk valamit biológiai működésünkön. Látunk, elborzadunk, elhatározzuk, érzelmeinkkel megtámasztjuk és akaratunkkal véghezvisszük a változást.

Gyakran ráncolod a homlokod? Már megjelentek az első ráncok? Érezd magad színésznőnek a munkahelyeden, az otthonodban, az élet színpadán és mosolyogj. A mosolygás gondolata már változást hoz létre benned. De ez nem elég. Szemednek meg kell látni a szépet a körülötted lévő világban. A rosszat csak azért, hogy változtass rajta.


 

Az autonóm idegrendszer

A pszichológia kutatói tanulmányozni kezdték az emberi akaratnak a fizikai világra gyakorolt hatását is. Kísérletek százait végezték, hogyan befolyásolhatunk olyan testi funkciókat is, amelyekről eddig azt hittük, hogy az autonóm idegrendszer irányítása alatt állnak: a szívritmust, a vérnyomást, az immunrendszert, az agyhullámokat. Aki munkája során gyakran érezte, hogy bizonyos emberek viselkedésének hatására elönti agyát a vér (pedagógusok, kereskedők, közlekedésben résztvevők stb.), annak érdemes szabadidejében csendes, zajoktól, zavaró hatásoktól távoli helyen gyakorolni idegrendszerének megnyugtatását. Képzelje el ugyanazt a helyzetet úgy, mintha mosolyogva, gondolkozva lett volna képes reagálni az adott szituációban. Ne beszéljen róla másnak, ne keresse az igazságát, csak annyit képzeljen, hogy nyugodt maradt, nem reagált - másképpen viselkedett, mint szokott. Ez már sokat segít.
 

Mások szervezete

A kutatások azonban azt is kimutatták, hogy kapcsolatunk, befolyásunk ennél jóval tovább terjed. Szándékaink hatást gyakorolhatnak más emberek szervezetére is. Ma már tudjuk iskolai tanulmányainkból, hogy minden rezgés úgy viselkedik, mint a fény és a hang. Tehát a kapcsolat, ami összefűz bennünket, túllép a tér, az idő keretein, korlátain. A különféle vallások szentjei már a múltban is azért váltak szentté, mert imáikkal képesek voltak másoknak segíteni (csodákat vittek végbe).


Gondolat-átvitel

Számos kísérlet igazolta már, hogy nagy távolságokból is lehet gondolat-üzeneteket küldeni. Sőt, nemcsak egymással létesíthetnek telepatikus kapcsolatot, hanem a jövőben bekövetkező eseményekkel kapcsolatban is lehet információkat szerezni, különösen, ha azok életünket befolyásolják.

Elménk arra is képes, hogy befolyásolja is a világot. A növények fejlődésére is hat az emberi akarat. Nem hiábavaló dolog egy közösségnek közös imája, meditációja a békéért, a Föld biológiai egyensúlyának fenntartásáért. Ha pedig arra irányul a közösség meditációja, hogy legyen az, ami mindenki számára a legjobb, érdekes következtetésre juthatunk. Mintha az Univerzumban is érvényesülne egy olyan elv vagy törvény, mely ellenőrzés alatt tartja az egónkat.
 

A tudattalan

Sajnos, tudattalan előfeltételezéseink is árthatnak. Így mindezek összetevője lesz az a hatás, mely jövőnket alakítja. Hogy magunk és a föld sorsán segíteni tudjunk, érdemes minél tudatosabb életet, viselkedést kialakítani mind magunk, mind a környezetünk számára.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9134 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x