Legyen az egész család számára ünnep a Karácsony!
Címlap / Szépség-Egészség / Legyen az egész család számára ünnep a Karácsony!

Legyen az egész család számára ünnep a Karácsony!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Hamarosan itt az év legszebb ünnepe, a karácsony. Évről évre változnak szokásaink, az ünnepek, az ajándékok, és változnak az ünneplés helyszínei is. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy nem otthon a karácsonyfa körül, szűk családi körben várjuk a kis Jézus születését.  

Azonban az ünnepi vacsorát egész napos lótás-futás, takarítás, sütés-főzés előzte meg, majd az előkészületi munkáktól elfáradtan, a fa alá rogyva megajándékoztuk szeretteinket.

Idén is így képzelte? Vagy most valami másra vágyik?

Idén legyen igazi ünnep a karácsony!
Egy hangulatos, meghitt helyen, a bükfürdői Hotel Caramellben**** igazán élvezheti az ünnepi pillanatokat. Szentelje idejét és figyelmét családjára, mi gondoskodunk a karácsonyi hangulatról, az ünnepi vacsoráról.

A téli havas nyugodt környezet, az épület tájolása, a házban uralkodó harmónia mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink ünnepe nyugodt legyen.

Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: ugyanis a Feng Shui elvei alapján energetizált ház számtalan különlegességgel büszkélkedhet. Az egyedi illatok, a barátságos színek, a távol-keleti hangulatú berendezés, a személyes törődés önmagáért beszél, és varázsol el minden ideérkezőt.

Széleskörű kínálat a Hotel Caramellben****
A bükfürdői Hotel Caramell**** széleskörű kínálatának köszönhetően minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, legyen szó testi, lelki, vagy szellemi feltöltődésről, gyógyulásról, passzív vagy aktív pihenésről.

A házban igénybe vehető, több mint 60 holisztikus, wellness illetve gyógyászati kezelés, gondos válogatás eredménye, melyek között az eligazodásban, tájékozódásban és választásban szakképzett kollégák segítenek. A szakemberek tanácsadásai kiterjednek az egészséges táplálkozásra és a megfelelő életmód kialakítására egyaránt. Ezen felül a vendégek érdekes előadást hallgathatnak meg az ezoterikáról, pozitív gondolkodásról, vagy arról, hogy mit tegyenek azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. A teljes kikapcsolódás része a meditációs programok nagy választéka, mint például a jóga, Tai  chi vagy Chi Kung, melyek segítenek a testi-lelki-szellemi harmónia elérésében.

Karácsony a Hotel Caramellben****
Az ünnepek alatt különféle karácsonyi programokkal várják Vendégeiket, mint a mézeskalácssütés, forraltborozás vagy a havas téli séta. A házban terjengő finom illatok, a délutáni forraltborozás és a karácsonyi koncert egyaránt fokozzák az ünnepi hangulatot.

A Hotel Caramellt**** mindenkinek ajánljuk, aki különleges élményekre vágyik.

Próbálja ki, élje át! Érezze saját bőrén a szálloda üzenetét:

Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Részletes információért látogasson el a www.caramell.hu oldalra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x