Szilveszteri buli menü
Címlap / Szépség-Egészség / Szilveszteri buli menü

Szilveszteri buli menü

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ha bulit rendezel akkor most egy kis segítséget adok hozzá! Egyszerűen elkészíthetőek, még is finomak és egy kis fortélyal egyedivé teheted!  

Vöröslencse leves:

Gyorsan elkészíthető hiszen a vörös lencse 15 perc alatt megfő és nagyon finom! A fiúknak lehet virslivel vagy kolbásszal turbózni!

Hozzávalók: 25 dkg vörös lencse, 2 db sárgarépa. zellerzöld, 1 fej hagyma, só, bors, fokhagyma, olaj

A hagymát megpucolom, apróra vágom és kevés olajon megdisztelem. A sárgarépát megpucolom és vékony, gyufaszálnyi csíkokra (úgynevezett julien-re vágva)vágom. A hagymához adom, együtt párolom. A zúzott fokhagymával(én 2-3 gerezdet teszek), sóval és borssal ízesítem. Közben a lencsét megmosom és a párolt répához adom, beleszórom az apróra vágott zellerzöldet. Felöntöm vízzel és kb. 15 percig főzöm.

Levesbetétnek adhatunk hozzá levesgyöngyöt vagy akár belefőzve tarhonyát is.

Tésztasaláta:

Állítsd össze a te szilveszteri tésztasalátádat! Bármilyen otthon fellelhető finomságból el tudod készíteni és nem telik sok időbe! Különlegessé teheted egy kis olajbogyóval, vagy akár kis rákokkal! Mire a tészta kifő a többi hozzávaló is összeállítható! Én most egy ötletet adok hozzá, kedved és a rendelkezésre álló hozzávalók alapján variálhatod!

A receptet itt találod!>>

Szilveszteri gyümölcssaláta:

Hozzávalók:

1 kg vegyes gyümölcs(tisztán mérve)- Ez lehet konzerv ananász, barack,meggy, banán, mandarin, narancs, kiwi,alma,körte, 1 citrom leve, 2 dl száraz fehér pezsgő, 2-3 kanál méz

A gyümölcsöket kis kockákra-darabokra vágom és egy nagy tálba teszem. A citrom héját kinyomom, hozzákeverem a mézet és a pezsgőt. Ezzel öntöm le a gyümölcsöket, alaposan összekeverem és hagyom összeérni az ízeket!

Tipp: Önthetsz hozzá még több pezsgőt vagy fehérbort, akkor kínálhatod bóléként is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x