Trendi külső az év második felében is! - Mi cikis és mivel...
Címlap / Szépség-Egészség / Trendi külső az év második felében is! - Mi cikis és mivel hódíthatsz?

Trendi külső az év második felében is! - Mi cikis és mivel hódíthatsz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Eltelt a 2008-as év első fele, s mi aktívan dolgozunk a második felén. Mi az, amit idén mindenképpen érdemes kipróbálnod öltözködésedben, illetve mi az, amitől jobb, ha tartózkodsz, ha szeretnél igényes és trendi lenni? Összefoglaló körkép, s az eddig szorgosan figyelőknek is egy kis emlékeztető, mi a divat idén! 

Idén mindenképpen meg kell említenünk a sárgát és a feketét. Nem lehet nem imádni. Különösen igaz ez a csíkos, pillangószárnyszerű és virágmintás darabokra. A citromsárga, sajnos melegben vonzza a muslicákat, bogarakat, de ez igazán, csak a rikító, világos sárgára áll, az igazi sötét napsárgára kevésbé jellemző.

A fekete minden mennyiségben uralhatja divattáradat, de a napon, a forró nyárban, bizony viccesen mutatnál benne. A kék és a tengerészkék, természetesen idén is hódít, a fürdőruhák idei színe ráadásul melyet azúrkékkel és barnával kombinálhatsz, ha bátor vagy, a narancstól sem riadsz vissza egy nyári fürdőruha kollekcióban.


Idén a rózsaszín, és a mályva is előtérbe került, s már most sejtjük, nem csak a tavasz, hanem a kora ősz színe is ez lesz, a babarózsaszínnel és bordóval társíthatod. A zöld árnyalatai közül idén is viszi a prímet az olíva, amely azonban a nyár folyamán inkább az almazöld kistestvérben lesz kedvünkre. Egy almazöld gézruha este egy fekete kardigánnal, vagy kendővel, csodás öltözék és egész nap igazán trendi lehetsz!

HarmoNet tipp:
Idén már cikis a tanga! Helyette új szexi fürdőrucik és bugyik >>

Amit idén a színekben viszont mellőzni kell, az a fehér és a piros. Ennek oka talán épp a forró, máskor viszont nedves nyár, hogy összhangban legyünk, ezért az igazi, forró, vakító fehérséget és az élénk pirost mértékkel viseljük. Természetesen hordható, de inkább kiegészítőkben, mértékkel, vagy alkalmilag, nem állandó, napi viseletre való.

A mintákat tekintve a virágminta egyértelműen teret hódított magának, de a 70-es évek fazonjai mellé most a kockás - hogy a matematikusok megnyugodjanak - négyzetháló minták is ismét bejöttek a tudatba.

Az apró köröcskék, nonfiguratív minták, szintén nem veszítették el szerepüket, ahogy a kasmír minta is minden mennyiségben tarol. Mégis az idei év legjelentősebb mintája talán a csíkos, különösen, ha finom, elmosódott, batikot, verzióban tálalod ezt egy-egy öltözeten. Magad is elkészítheted egy ruhán, ha ügyes vagy!
Ami a minták közül kerülendő, az a pöttyös. Bár van egy-egy divatos darab, és tavaly még egészen kelendő volt most maximum topként viseljük.

HarmoNet tipp: 2 évesen divatdíva, 10 évesen műköröm! - Suri kontra Lourdes: sztárgyerekek versenye >>

Mi következik ebből? Ha szeretnél trendi lenni, kövesd a divatot, ha viszont szeretnél egyedi és polgárpukkasztó lenni, öltözz piros pöttyös túrórudinak! Ha mindenki ezt teszi, akkor azonban sajnos az egyéni kifejezésről le kell mondanod.

Fodor Kata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x