Gospel-aerobic zsírégetés és alakformálás az Úr dicsőségére...
Címlap / Szépség-Egészség / Gospel-aerobic zsírégetés és alakformálás az Úr dicsőségére (Videó gyakorlatokkal!)

Gospel-aerobic zsírégetés és alakformálás az Úr dicsőségére (Videó gyakorlatokkal!)

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Lusta ezoterikus lányok, nincs több felmentés a lustálkodásra! Vegyetek példát Ti is! Az afroamerikai csajok nem éppen a szilfid termetükről híresek - de így még ők is könnyedén megmozdulnak, hisz a zsírt ők sem a fenekükön szeretik! Egy tucat nő hasa már szinte ég a fáradtságtól, miközben lassan felemelik és leengedik lábukat egy washingtoni templomban - a háttérben pedig egy gospel dicsőíti Istent. 

„Mindjárt kész vagyunk, hála az Úrnak” – kiabálja Melanie Kelly gospel-aerobic oktató, túlharsogva a zenét. Vezényszavára egy kisebb csoport afro-amerikai nő teszi le fáradtságtól remegő lábát a templom padlójára.

A gospel-aerobic kombinálja a lelki elmélyülést és a sportot, az imát és az izmok megdolgoztatását. Az újfajta kezdeményezés kiemeli a sportolást az edzőtermek izzasztó világából és magasabb szintre emeli azt. „A gospel-aerobic során testünket és lelkünket is az Úrhoz emeljük” – mondja Dawn Harvey, a templom papnője és a „Mutassuk meg nagyszerűségünket!” című, a nők megsegítését célzó program alapítója. 

„Testünk a Szentlélek otthona is egyben, így nagyon jó karban kell tartani ezt a templomot, hogy hosszú, gyümölcsöző, egészséges életet élhessünk” – mondja a papnő, Pál Korintusiakhoz írott első leveléből idézve.

HarmoNet tipp: Szabadulj meg a zsírpárnáktól – de nem mindegy hogyan! (videóval) >>

Kelly április óta hetente egyszer tart gospel-aerobic órát a Washingtontól alig pár kilométerre található templom gyülekezeti termében. Az oktató akkor úgy érezte, valami felsőbb hatalom késztette erre a lépésre. „Egy nap táncoltam és aerobicoztam az edzőtermemben, és akkor hirtelen bevillant: tartsak gospel-aerobicot az embereknek” – monda Kelly, aki civil foglalkozását tekintve rendszer-adminisztrátor, illetve templomi táncos a hétvégén – ők azok, akik táncukkal dicsőítik az Urat a templomokban. 

A tíz perces bemelegítés után Kelly kargyakorlatokat vezényel, miközben a CD-lejátszóból szól az ének: „Mióta elhívtál engem, az életem megváltozott”. „Álljunk ellen az ördögnek!” – kiáltja Kelly, miközben csoportjának tagjai kinyújtott kezekkel hajladoznak jobbról balra. „Magasabbra, magasabbra!" – kiáltja az oktató, miközben a gospel szövege hangzik: „Az Úr az én nagyszerű Uram!” A bicepszeket és tricepszeket a muzsika és a csoporttársak hangjai emelik magasabbra. 

„Miközben mozgunk, a zene betölti a lelkünket és segít – nemcsak a testünk számára” – mondja Harvey, aki maga is részt vesz a különleges aerobic edzésen. „Nem érheti baj Isten eme gyermekeit, sem fájdalom – Jézus nevében kérjük az Urat, hogy múljanak mindezek el” – mondja Kelly, miközben a csoport tagjaitól sűrű „Ámen”-ek hangzanak fel. Kelly alighanem a lelki fájdalomra gondol, mert azért bizony az edzés fárasztó és sokak számára fájdalommal is jár.

HarmoNet tipp: Csak semmi cellulitisz!- Fitt és gyönyörű test az érintés által! >>

„Persze, érzünk égető érzést, de túllépünk rajta” – mondja Mary Grice, az egyik résztvevő. „Ez ugyanolyan aerobic, mint a többi, de az, hogy az Úr színe előtt tesszük, még több erőt ad hozzá” - mondja Kindra Owens, egy másit gospel-aerobicozó. Egy harmadik hölgy, Patrina mintegy 8,5 kilót fogyott azóta, mióta májusban beszállt a programba. „Volt edzőtermi bérletem korábban is, de sosem mentem el” – mondja. „Egy edzőteremben például Britney Spears szól, vagy valami olyasmi, amit én nem akarok hallgatni” – mondja Patrina, miközben könyökéről törölgeti az izzadtságcseppeket. Hozzáteszi azonban azt is, hogy a templomba nemcsak a fogyás vágya vitte.

„Nagyon sok támogatást kapok itt. Itt minden héten ragyogó arcok fogadnak. Tudom, hogy ezek az emberek imádkoznak értem” – mondta Patrina. Ezen felül a résztvevők szerint a gospel-aerobic további nagy előnye, hogy a többi edzőteremtől eltérően itt nem bámulják vizsla férfi (és női) tekintetek a sportolókat – csak az edző és persze az Úr. „Ő most is figyel minket, mindig velünk van” – mondja Harvey, miközben a lejátszó egy újabb ritmusos gospelbe kezd, és a hölgyek összeszorított foggal nekifognak a következő gyakorlatoknak – isteni segédlettel.

Ha ki akarod próbálni, vajon kibírod-e, amit ők, akkor rúgd hátra a széked, és indítsd a videót! Egy dögös fekete pasi tartja az edzést és olyan a mosolya, hogy körbeérné a fejét, ha nem volna útban a füle! Lelkesedés és kitartás! AFP - Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x