A vízről alkotott elképzeléseink új kora
Címlap / Szépség-Egészség / A vízről alkotott elképzeléseink új kora

A vízről alkotott elképzeléseink új kora

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Ha egyszerű csapvízből elő tudnánk állítani egy különleges vizet, mit tudjon? Legyen antioxidáns hatású? Késleltesse az öregedési folyamatokat? Méregtelenítsen? Segítsen a felesleges zsíroktól való megszabadulásban? Fokozottan hidratálja testünket? Töltsön fel energiával? Vagy "csak" friss és finom legyen? Lehetne ezt mind egyben? Hamarosan igen! 

A titkos ph
Húsunk, vérünk, csontunk lúgos kémhatású, a pH skálán 7 feletti. Szervezetünknek folyamatosan újra kell építenie önmagát, egészen sejt szinten. Ehhez lúgos italra, ételre van szüksége, de mi nem adjuk meg neki ezt. Savasító ételeket eszünk. Húst, fehér lisztet, olajban sült ételeket, üdítőket, cukrot, kávét. Mérésekkel igazolható, hogy egy pohár kóla 50.000-szer savasabb, mint 1 pohár víz. 5 milliószor (!) savasabb, mint egy pohár ideális pH9 kémhatású lúgos víz. (A pH mértékegység 10 logaritmus alapú, vagyis pl. a 8 pH, 10x lúgosabb a 7 pH-nál, a 9 pH 100x lúgosabb a 7 pH-nál és így tovább.) Egy pohár kóla semlegesítésére 32 pohár csapvízre lenne szükség. Ez valóban képtelenség, de szervezetünk ebben a képtelen helyzetben van! Hogyan készítsen lúgos vért, szerveket, húst, csontot savakból? Csak nagy ár megfizetésével lehetséges ez. Az ár a test gyorsabb elhasználódása. Köztudott persze, hogy a betegségek hátterében mi vagyunk. Attól betegszünk meg, amit teszünk, illetve nem teszünk meg. Amit elfogyasztunk, illetve nem fogyasztunk el.Víz és élet

A világ leghosszabb élettartamú lakói (Hunzák, okinawaiak) olyan helyeken élnek, ahol a természetes víz az átlagosnál lúgosabb. Néhány évtizeddel ezelőtt Japánban elindult ez irányú kutatás eredményeként a lúgos kémhatású vizet elektródái segítségével előállító víz-ionizáló berendezés egyre elterjedtebb, egyre elérhetőbb árú, és ma már japán, koreai háztartások millióiban ott van. Ők ma az egyik legtovább élő társadalom, minden civilizációs ártalom ellenére. Náluk kórházakban professzorok használják évtizedek óta ivókúrára az ionizált lúgos vizet, illetve külsőleg, bőr-lemosásra a „melléktermékként” keletkező savas kémhatású vizet számtalan panasz kezelésére. Jó lenne, ha nálunk is lenne erre lehetőség!

HarmoNet tipp: Végre egészségesebb ivóvíz, ózonnal!  >>

Lassan mi magyarok is ébredezünk. Két éve foglalkozik már néhány lelkes veszprémi fiatal a legjobb ionizált vizet elállító gyártók felkeresésével, és készülékeik behozatalával. Először csak maguk és családjuk szükségletére, és mert nálunk nem volt még kapható (valóban elgondolkodtató, hogy miért nem használják nálunk is legalább az egészségügyben évek óta, miközben csak egy bizonyos típusból csak Koreában havonta 40.000 darabot adtak el 2007-ben). Az eredmények olyan meggyőzőek voltak, és oly mértékben nőtt az igény, hogy belefogtak az importba. Ma már tehát nálunk is kaphatók ezek a készülékek. Bár még nem olcsók, a beruházásuk a javuló egészségi állapoton keresztül, és persze a palackos víz vásárlás kiesésével bizonyosan megtérül.

Milyen az az ionizált víz?
Az ionizátorból folyó víz molekulaszerkezete kisebb, így hatszor jobban hidratál, ionos oxigéntartalma két- háromszoros, így energetizálja a testet: javul a szellemi- fizikai teljesítőképesség. Ráadásul a víz finomabb, a belőle készült ételek ízletesebbek. Aki elkezd ilyen vizet fogyasztani, annak kíméletesen elkezdenek kimosódni a szervezetéből a felhalmozódott mérgek, savas lerakódások. Gondolt már arra, hogy a zsírszövet nem más, mint felhalmozódott zsírsav? Ki szeretné mosni testéből, véréből, az érfalakról? Kezdjen neki!

Ionizált víz >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2357 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x