Mai program: Irány a szauna!
Címlap / Szépség-Egészség / Mai program: Irány a szauna!

Mai program: Irány a szauna!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A szauna jó! Ha kint repkednek a mínuszok, akkor még jobb! A szaunázás pedig nagyszerű közösségi élmény is, nem csupán a méregtelenítésben és a wellnessben van nagy szerepe. Fogjuk meg egymás kezét, és irány a legközelebbi hely, ahol van szauna. A szerencsésebbek azonban odahaza is gyakran kipróbálhatják! 

Együtt főni saját levünkben
A népnyelv, amikor azt mondja, hogy „fő a saját levében”, arra utal, hogy elgondolkodik saját hibáin, balga cselekedetein, és átgondolja, mit kellene másként csinálni, vagy másként gondolkodni felőle. A szaunázás során éppen erre a fajta önelemzésre van módunk, és az év elejénél alkalmasabb idő nem nagyon van, hogy számot vessünk a múlttal, új irányt adjunk a jövőnek. A tervezés, a hibák értékelése, javítása, analizálása fontos dolog minden ember életében. A szauna pedig nagyon alkalmas erre.Férfias filozófia

Különösen a férfiaknak kedvelt hely – bár a nők is szeretik, de egész máshogy. A férfiak inkább elbújnak, hátra dőlnek, megpróbálják kirekeszteni a külvilágot, és a saját dolgaikra koncentrálnak a szaunázás közben. Aki valóban gyakori vendég a szaunában, az nem adomázgat, hanem csöndesen élvezi a meleget, egyenletesen lélegzik, gondolataiba mélyed.

HarmoNet tipp: Szauna-körkép csillagjegyek szerint >>

Női locsogás

A nők inkább locsognak-fecsegnek, megnyílnak a forró szaunában. Beszélgetnek, őszinték lesznek. Általában egy kicsit rövidebb ideig is bírják a hőséget, mint a férfiak. Ezért van most már sok helyen, hogy a szaunák nem koedukáltak, vagyis nem együttmehetnek be férfiak és nők, hanem a női és a férfi öltözőkben vannak külön a szaunák. Sokan viszont ezt nem kedvelik, hiszen az ősi tradíció szerint a család együttlétének platformja a közös szaunázás.

A hideg téli napok egyik legjobb családi – baráti közösségi találkozóhelye és élménye a közös szaunázás lehet. A gyerekeket – természetesen körültekintéssel – magunkkal vihetjük, és rövid ideig ők is kipróbálhatják milyen érzés a forró kabinban lenni.

Aki pedig komolyabb célokat tűzött maga elé, mint a narancsbőrtől, vagy a fölösleges kilóktól való szabadulás, azoknak a terápiás szauna olaj a legjobb megoldás >>

Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3934 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x