Itt a tavasznyitó futóünnep! 24. T-Home Vivicittá Városvédő...
Címlap / Szépség-Egészség / Itt a tavasznyitó futóünnep! 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futás

Itt a tavasznyitó futóünnep! 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Vivicittá, azaz Éljen a Város! Szeresd a várost! - így fordíthatnánk az 1984-ben, Olaszországban életre hívott városvédő futó-mozgalom szlogenjét. Az olasz történelmi városokban zajló futóversenyek útvonalát a települések legszebb részein haladva jelölték ki, felhívva ezzel a lakosság figyelmét az életterük értékeire. A most induló hazai megmérettetésen velünk, a HarmoNettel is találkozhatsz! 

Magyarország 1986 óta részese a futó-városvédő mozgalomnak, a Vivicittá Városvédő Futás sorozatnak. Több mint két évtizede mintegy kétszázezren csatlakoznak minden esztendő tavaszán a világ több mint 50 nagyvárosában, köztük Budapesten is. 2008-ban rekordlétszámú, 11200 futó vett részt a budapesti eseményen.

A 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futás idén április 19-én, vasárnap kerül megrendezésre. A résztvevő futók a Margitsziget szívéből vágnak neki választott távjuknak, futásuk útvonala pedig a főváros legismertebb, legszebb nevezetességei mentén halad majd.

A BSI tavaszi nyitó eseményén a már megszokott és népszerű futótávok – a Vivicittá (12 km), a Midicittá (6,5 km), a Minicittá (3,6 km) és a gyaloglás (3 km) – közül lehet választani. A verseny központjának a margitszigeti Szabadtéri Színpad és a jellegzetes Víztorony környéke ad otthont, innen startol majd el az előre láthatóan több ezres mezőny.

Elsőként 9.30-kor a Midicittá indulói lépik át a startvonalat. Őket 10.40-kor és 11.50-kor követi a Minicittá két részre osztott mezőnye. A gyaloglók délben vágnak neki távjuknak, míg a leghosszabb táv, a Vivicittá mezőnye pontban 13 órakor startol.

A futáson és a gyalogláson szabadidős programok, és az egészséges életmódot népszerűsítő kiállítók várják a szurkolókat és a családtagokat. 

A Vivicittán mindenkinek ott a helye, aki szeret mozogni, fontos számára az egészséges életmód, és az élhető, tiszta városban való élet.A futás kísérőprogramjaként a HarmoNet sátorban is várunk! 

Egy rövidített állapot felméréssel, fittségi tanácsadással, valamint egy különleges, kizárólag nőknek fejlesztett, Amerikából jött köredzés a Curves bemutatásával. A szerencsések, akik bejutnak a sátorba, egy ingyenes próbára jogosító ajándékkártyát kapnak, melyet a közelükben található bármelyik Curves teremben használhatnak fel. Látogassátok meg sátrunkat! 

Bővebb információ >>
 
Játssz velünk! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre az április 19-ei 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futással kapcsolatban, és nyerd meg az 3x2 db ingyenes indulás egyikét bármely általad választott távra! >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x