Harisnya Divat - Szexi és Vidám
Címlap / Szépség-Egészség / Harisnya Divat - Szexi és Vidám

Harisnya Divat - Szexi és Vidám

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Elegáns, sportos és szexi - így lehet összefoglalni a küszöbön álló harisnyadivatot, a harisnya egyre jobban tükrözi viselője hangulatait. 

Elegáns, sportos és szexi - így lehet összefoglalni a küszöbön álló harisnyadivatot, a harisnya egyre jobban tükrözi viselője hangulatait.

Férfidivatban könnyű, kényelmes és testhez simuló szabású formákkal találkozhatunk. az egyszerű stílusok a kellemes visszafogott színek dominálnak. Hiszen ők is viselnek ilyet. Ugyan hogy is mutatna egy sportos férfiember rózsaszín mintás zokniban.

A hagyományos sportos stílusban is terjed a színek használata, mind a férfiaknál, nőknél, és a gyerekeknél. Az erőteljes türkiz, a királykék, a napságra és a rózsaszín tökéletesen párosítható a fehérrel vagy a szürkével.

A sportos cipőkhöz főleg a rövid boka zoknik nagy választéka ad segítséget a vásárlásban a "short" termékektől a divatos plüss rövid zoknikon át a legkülönbözőbb titokzoknikig.

Újdonság a "galléros" titokzokni: ezeknél a sarok táján egy oldalon megnyújtják az elvarrást, ami még a sportosan nagyobb cipőkben is megakadályozza a zokni lecsúszását. Divatos ismét a fodros gallér és a kis masnis változat is.

Szexi és érzéki harisnyák szinte minden női fehérnemű boltban kaphatók. Legújabb hódítási forma a necc harisnya. Az új színskála a narancstól a lilán át, a pink és rikitó zöld változatokban is kaphatók. Fiatalos lendületet sugázó és merész is egyben.

A hagyományos fekete színt is feldobták a gondos tervezők. Vásárolhatunk fekete alapon vörös rózsákkal díszített, absztakt minták garmadával, csíkok, kockák, ezüsttel beszórt csábításra alkalmas kiegészítőket.

Bizonyosak lehetünk benne, ha a megfelelő időben,
a megfelelő harisnyát viseljük sikerünk 100%- os lesz.
M.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4721 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x