Fogyás tavaszi piknikkel
Címlap / Szépség-Egészség / Fogyás tavaszi piknikkel

Fogyás tavaszi piknikkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Felszedtél jó pár kg-ot a télen? Mindenki! Bizonyára te sem szeretnéd, ha felesleged még tovább gyarapodna rajtad? Itt az idő, hogy azt leadd. Zöld, virágok, illatos, napfényes, lágy szellős meleg, kellemes, szabadba csalogató, tarka színpompa. Itt a tavasz, gyerünk a természetbe ki!  

A hideg téli napokban hajlamosak vagyunk elveszni a benti, háztartás körüli munkákban. Szinte észre sem vesszük, de napok, sőt hetek telnek el anélkül, hogy a levegőn töltenénk némi kis időt!

Hideg van, fagyos az idő, ilyenkor a kutyát is kár kiverni, mondjuk! Ezzel nyugtatjuk magunkat!

Nem igaz, ekkor is kell a friss levegő! Ekkor is ki kell mennünk és oxigéndús levegővel kell feltöltenünk a testünket. Hogyan? Úgy, hogy kimegyünk és teszünk egy nagy sétát, sportolunk. Érzékenyebbek tartózkodjanak kint kevesebb ideig.

A tavasz itt van! Ideje, hogy kimozduljunk már! Hagyjuk hátra a díványunkat, a televíziót. Vegyünk sétálócipőt, pakoljunk be némi könnyü fogást, plédeket, párnákat a táskába és keljünk útra, ki a szabadba. Piknikeljünk! Töltsük napjainkat a szabad ég alatt a természetben. Hívd meg a barátaid, rokonaid is!  Hidd el, el fogod őket kápráztatni!Vegán piknik menü:

Roston sült, vagy nyers zöldségek, teljesőrlésű barna kenyér szeletek, olajos magvak és gyümölcsök. Apropó, és a folyadék! Tiszta ásványvizet vigyél és termoszban teát, esetleg kávét is!

Mit sportolj?
  • Ha csak teszel egy nagy sétát és pihengetsz a szabadban, már úgy is jó célt szolgáltál testednek.
  • Mehetsz kerékpárral, gőrkorcsolyával, motorral, rollerrel is.
  • Vigyél magaddal teniszütőket, labdát, kártyát, könyvet. Végezhetsz sportos és szellemi tevékenységet is.  Mindenképpen gondoskodj arról, hogy ez az idő feltöltődéssel, kikapcsolódással teljen!
  • Még egy jó ötlet, kapcsold ki a mobilod és ne vidd magaddal a számítógéped sem! Kivéve, ha munkával egybekötött pikniket szervezel.

Kívánok kellemes felüdülést mindenkinek! Sporttársi üdvözlettel!
Zsemlye Zsanette
Sport és gerinc jóga oktató, személyi edző
06/30/200-6870 
www.zsanettewellness.hu 
zsanettewellness@yahoo.com

Kép:
piqs.de: kunstgriff - Hamburger Landschaft
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x