Érzékek, értékek, élmények - 2010-11 divattrend Makány...
Címlap / Szépség-Egészség / Érzékek, értékek, élmények - 2010-11 divattrend Makány Mártától

Érzékek, értékek, élmények - 2010-11 divattrend Makány Mártától

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

Makány Márta bemutatta új kollekcióját. A tervezőnő a tőle elvárt vagány, de nőies, energikus ruhadarabokkal tette élettelivé a Teátrumot. 

Elegancia a hétköznapokban
Az estélyi és esküvői ruháiról híres Makány Márta a hétköznapi ruháira is nagy hangsúlyt fektetett a bemutatón. Legfrissebb kollekciójának darabjai új textúrákat, felületeket, hatásokat képeznek. A roncsolt textilek, az egymással összekevert, kreatívan vegyített anyagok (denim és muszlin, denim és tüll, csipke és buklé, buklé és lakk, buklé és szegecselt bőr, stb.) és struktúrák, a rock és a punk világát művészi módon leképező megoldások lendületet és energiát adnak a ruháknak. Fröcskölt farmer

Újdonság a tervezőnőtől a hozzá egyébként nagyon közel álló farmertervezés. A francia impresszionizmus ihlette fröcskölt minták a farmereken, a pop-art motívumok visszaköszönése a nyári ruhákon, a ’80-as évek formáját idéző sziluettek, a ballonszoknya, a répanadrág, a kis dzsekik, a neon színek, a puffos ujjak és a derékszabás jellemzi a dögösen nőies kollekciót. A meglepő anyagpárosítások és rafinált megoldások, mint a tekerés, a pliszé technológia kiterjesztése és továbbgondolása egyedivé és megmunkálttá teszik a kollekciót.Márta színei

A jellemző színek a kék, a fekete, a piros, a pink, a zöld, a pasztellárnyalatok és ezek vegyítése. A formavilágot a miniszoknyák, a fodros ruhák és miniszoknyák, topok jellemzik, kiegészülve a nagyon divatos overallal és a női zakókkal. A bemutató eltért az eddigiektől:
balett elemekkel indult az egyébként balettáncos modell előadása révén, majd a középkorú modell, a Makány Márta ruhát viselő kislányok és a testékszerekkel kirakott félmeztelen modell tették egyedivé a produkciót. A márka életében egy hatalmas lépés a laptoptáska kollekció, melyet Makány Márta by Laoni néven a Laoni céggel közösen dolgoztak ki és forgalmaznak.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5013 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x