Stílus suli: Így válaszd ki az ideális melltartót!
Címlap / Szépség-Egészség / Stílus suli: Így válaszd ki az ideális melltartót!

Stílus suli: Így válaszd ki az ideális melltartót!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A jó melltartó kiválasztása csak elsőre tűnik bonyolult feladatnak. Bármilyen alakú vagy méretű is a melled, ha betartod az aranyszabályokat, könnyen és gyorsan találsz magadnak megfelelő darabot. 

1. Mérd le egy centivel a melled alatti részt, ez lesz a melltartó számmal jelölt része.

2. Mekkora kosár kell? Ha elfér a kezedben a melled, akkor A. Ha teljesen szét kell tárnod minden ujjad és még így sem takarja teljesen, akkor C  vagy nagyobb. Az A és C méret között van a B, vagyis, amikor már nem fér el a melled a kezedben teljesen, de nem is kell a legtágabbra nyitni az ujjaidat. (Ha a leírtakat most megpróbáltad megnézni és társaságban vagy, kellemes perceket szereztél másoknak.)

3. Sose hallgass az eladóra, ha nincs a méretedben melltartó és ilyen vagy hasonló tanácsokkal lát el: „a 75 C helyett nyugodtan vegyél 80 B-t” – ez egész egyszerűen nem igaz. Ennek valóságtartalma kb. annyi mint amennyi annak, hogy 75=80-nal! Emlékszel? Azzal kezdtük, hogy mekkora a tested körfogata a melled alatt. Miért járnál nagyobb melltartóban, ami felcsúszik majd a hátadon és viccesen fog állni rajtad, ha nem muszáj?

4. Vigyél a melltartó vásárlásához egy szűk fehér pólót magaddal. A megfelelő melltartóban a melled szép és formás.


5. A megfelelő melltartóból nem lóg ki a melled sem a hónalj alatt, sem akkor, ha előre hajolsz, sem nem csúcsos, sem nem kúpos vagy hegyes a mellbimbónál, sem nem üres valamelyik része, hanem lágyan körbeöleli a melled és kényelmes.

6. A merevítő esztétikus látványt és tartást ad egy kevésbé tökéletes formájú mellnek is.

7. A push-up izgalmassá és szexissé tesz, főleg ha kivillan a melled felső része, legyen rajtad akár egy szűkebb póló  vagy egy ing, amelyen a felső gombokat lazán nyitva hagytad.

8. Ha igazán stílusos akarsz lenni egy szál fehérneműben is, vegyél szettet, vagyis egyforma anyagból készült melltartót és bugyit, de azt is olyan helyen, ahol magad választhatod meg a melltartó és a bugyi méretét, külön-külön a saját méreteidnek megfelelően.

Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu

Kép: piqs.de: Mark Anders - High Heels
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x