5 remek ötlet a szilveszteri manikűrhöz
Címlap / Szépség-Egészség / 5 remek ötlet a szilveszteri manikűrhöz

5 remek ötlet a szilveszteri manikűrhöz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Ha igazán stílusos akarsz lenni az év utolsó napján, nem árt a megjelenésed minden elemét összehangolni - ez alól a körmök sem kivételek! 

1. Szilveszterre általában a ruhánkhoz illő körmökkel készülünk. Fontos, hogy körömviseletünket ne csak az öltözékünkkel, hanem a frizuránkkal, a sminkünkkel is hangoljuk össze.


2. A két legjobb választás: a francia manikűr, mert mindenhez illik, vagy a csillámos körmök.

3. Ilyenkor érdemes igazán egyedivé tenni megjelenésünket. Ezt megtehetjük például térben kiemelkedő porcelán virágok kiválasztásával, amit díszíthetünk még csillogó kövekkel, díszítő lakkokkal és akril levelekkel. Így megtörhetjük a hétköznapi monotóniát.


4. A leggyakrabban a gyűrűsujj körmét szeretjük díszíteni, ám a festett virágok nem csak egy ujjon mutatnak jól.  A legújabb trend szerint a gyűrűs ujj éke folytatódik egy vagy több ujjon keresztül.  A színekben is a hangulatunk lehet az irányadó. Nincsenek korlátok. 

5. Fontos kritérium még, hogy a körmök készítésekor ne csak a ruhánkat, hanem lehetőség szerint az ékszereink színét és stílusát is vegyük figyelembe! Manikűrösünktől ma már exkluzív műkörömékszert is kérhetünk aktuálisan viselt körmeinkhez.

Hézsai Szilvia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x