Slimexpo - fogyókúra, szépség, egészség fesztivál
Címlap / Szépség-Egészség / Slimexpo - fogyókúra, szépség, egészség fesztivál

Slimexpo - fogyókúra, szépség, egészség fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Tudtad, hogy az egészségtelen táplálkozással és életmóddal akár évekkel tűnhetünk idősebbnek a valós korunknál? Hogy a fogyókúrák 90 %-a sikertelen a jojó effektus miatt? Azt már rengetegen tapasztalhatták, hogy nem minden diéta megfelelő mindenkinek - a személyre szabott életmód jelenti a kulcsot a tartós eredményekhez. Ha szeretnél eligazodni a diétás módszerek labirintusában és megtalálni végre a neked legmegfelelőbb életmódot, látogass ki március 2. hétvégéjén a Slimexpóra! 

Súlyos tények az elhízásról
A fejlett országokban a túlsúlyos és elhízott emberek aránya ötévente megduplázódik. Magyarországon bizonyítottan a jelen és a jövő egyik legjelentősebb egészségügyi problémája ez. Az elhízás a lakosság 60%-át közvetlenül érinti, amely sajnos nem csupán a felnőtt generációra korlátozódik, hiszen minden negyedik gyerek túlsúlyos. Az elhízás gazdasági és szociális következményei az egész társadalmat közvetve is sújtják. A negatív jelenség amellett, hogy önértékelési zavart okoz, rengeteg súlyos szövődménnyel jár, amely az elhízás mértékének és eredetének függvényében változik.

Sokkoló adatok
Tudtad, ha naponta csak 100 kalóriával eszel többet, akkor ez 5 évvel később akár 20 kg zsír felhalmozódását is okozhatja? Hogy a fogyókúrák 90% -a hosszú távon hízást eredményez a jojó effektus miatt? Hallottál arról, hogy hazánkban évente legalább ezer ember halálát lehetne elkerülni, ha a hozzáadott transz-zsírsavakat teljesen száműznék az élelmiszerekből és egészségesen táplálkoznánk?
Tudtad, hogy az egészségtelen táplálkozással és életmóddal akár évekkel tűnhetsz idősebbnek a valós korodnál a kialakuló ráncosodás és bőrhibák következtében? 
Folytathatnánk a sokkoló adatokat, de lássuk az okokat – és a megoldást!


Amit eddig kipróbáltunk…

Sztárfogyókúrák, Fix napos diéták, Káposztaleves kúra, 90 napos szétválasztó étrend, Kalóriaszámlálás, Zöldség- és gyümölcsnapok, Különféle böjtök, Vércsoport diéta, ..... Akármilyen diéta
Ezekkel a módszerekkel kísérleteztünk, fogytunk és híztunk is. Sok oka van annak, hogy miért nem sikerült tartós eredményt elérnünk. Mindenki máshogyan közelíti meg a diétakérdést, mindenkinél másfajta módszer válik be. A személyre szabott, egyénien kialakított életmód jelenti a kulcsot a tartós eredményekhez.

Valódi módszerek, valódi embereknek!
A Slimexpo az egyetlen olyan tematikus fogyókúra-, szépség- és egészség Fesztivál, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába juthatsz, amelyek segítségével végre elérheted karcsú, egészséges és szép énedet.

A Slimexpo szervezői azért hívták életre ezt az izgalmas, háromnapos fesztivált, hogy segítsenek eligazodni a különböző diétás módszerek labirintusában. Elismert szakemberek, és hatékony információkkal szolgáló programok segítik megtalálni mindenki számára a neki megfelelő módszert, ráadásul hasznos szépségápolási tippekkel és egészséges életmóddal kapcsolatos javaslatokkal is gazdagodhatnak a látogatók.

Mivel találkozhatsz a Slimexpón?

Ingyenes tanácsadás formájában konzultálhatsz dietetikusokkal, kardiológusokkal, táplálkozási szakértőkkel,  plasztikai sebészekkel, továbbá különböző szűrőprogramokban vehetsz részt, amelyek megmutatják szervezeted állapotát. Kipróbálhatod a legújabb fejlesztésű zsírbontó testkezeléseket, amelyek segítségével egyes testtájakról is nagy hatékonysággal szabadulhatsz meg fölös kilóidtól. A fesztiválon különböző kedvezményeket vehetsz igénybe többek között mozgásstúdiókba, fitness termekbe, és konzultálhatsz személyi edzőkkel. A bio-utcában megkóstolhatod és meg is vásárolhatod a különböző egészséges élelmiszereket, illetve felvilágosítást kaphatsz ezek kedvező élettani hatásairól. 
De ezzel még nincs vége! A fesztivált különböző programok teszik érdekessé: lesz látványkonyha, ahol egészség-menüt mutatnak be,  divatshow-k alakformáló ruhadarabokkal, testkezelés bemutatók, valamint smink és szépségápolási tanácsadás.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Bedros J. Róbert PhD a MOMOT elnöke.

Szakmai partnerek:
Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

További információ és programok: www.slimexpo.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 5078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x