Az Enneagram Kettes - a First Lady gardróbja
Címlap / Szépség-Egészség / Az Enneagram Kettes - a First Lady gardróbja

Az Enneagram Kettes - a First Lady gardróbja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Sajnos nem jutottunk be Obamáné privát szobájába, hogy bekukkantsunk a bugyik közé - viszont az enneagram karakterekről szóló sorozatunkban a kettes típust így neveztük el. 

A kettes az örök gondoskodó, az anyáskodó, az „elnök embere”,  a First Lady, az a nő, aki szorosan a második helyen áll és aki valójában irányítja a dolgokat. Kedveli a harmóniát, az egymáshoz szigorúan illeszkedő színeket, ám a korábban bemutatott egyessel ellentétben a színeket is szereti. A nagy minták csak akkor lesznek a kettes kedvencei, hogyha meghízik (vannak igen molett, ölelős kettesek is, akiknek ez kifejezetten jól áll – például Pécsi Ildikó).

Egy másik híres kettes: Miss Kennedy   
           
 

A kettes előszeretettel hord teljes színben harmonizáló komplékat, ám jellemző rá, hogy valamilyen apróságot, valamilyen „cukit” becsempész a ruházatába. Kettes hölgyek például Betty Boop vagy Hello Kitty cuccokat is képesek becsempészni akár egy üzleti viseletbe is, a maguk diszkrét módján.
 

Imád jól kinézni, ezért a magas sarkú cipőket neki találták ki, ám nem választ túl extravagáns formákat – ezt meghagyja inkább a négyeseknek –, inkább a finom vonalú holmikat keresi. Kedveli a masnikat, a lágyan omló textileket. Nem túl fontos számára a praktikus öltözék. Végletes esetekben a kettes át tud menni altruistába, amikor az öltözéke teljesen másodlagossá válik, olyankor a színeket egészen kacifántosan tudja magára aggatni (Nézzük meg a rossz lelkiállapotban lévő altruista kettes Geréb Ágnes képét a bíróságon!)


A kettesek szeretik a sálakat, apró kiegészítőket, karkötőket, fülönfüggőket, csatokat, láncokat, gyöngyöket. Sokszor látunk kettes nőkön „gyerekes” kiegészítőt. A színek harmóniájára ösztönösen sokat adnak. A kettes akár a pasztell, akár az élénk árnyalatokat választja, általában a divatot és a márkanevet követi – vagy a másik véglet szerint totálisan elutasítja .


Az apró, boríték formájú táskácskákat a kettes nőknek találták ki. Ám az emberbarát, hatalmas szívű kettes anyáskodó hajlama miatt néha a kis boríték retikült nagy cekkerekkel egészíti ki!


A kettes nő nagyon ügyel arra, hogy az alsóruházattól a cipőn át a sálig minden passzoljon egymáshoz. Hajlamos lehet egy-egy kedvenc szín világában leragadni – olyankor láthatjuk, hogy folyton egy bizonyos színben közlekedik. Előszeretettel vásárol mindenféle kiegészítőket a hozzá illő táskához és cipőhöz.

Gáspár Katalin

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x