A legdivatosabb lábköröm-divat idén nyáron
Címlap / Szépség-Egészség / A legdivatosabb lábköröm-divat idén nyáron

A legdivatosabb lábköröm-divat idén nyáron

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A lábkörmét talán több nő lakkozza, mint a kezét és többen is járnak emiatt pedikűröshöz, mint ahányan manikűröshöz - főleg a nyári időszakban. A körömdivat is állandóan változik, a pedikűrös technikák között is megjelennek a műkörömépítésben, a kézápolásban már bevált trendek. Az egyszerű ápolás és lakkozás mellett ma már kérhetünk a lábkörmeinkre is francia lakkozást, zselés és tippes körmöt és ezek kombinációját. 

Ha összehasonlítom a régebben elmentett pedikűrképeket a mostaniakkal, egyértelműen kirajzolódik a változás, mindig valami újba botlom.
Régen mindenki sima lakkot festetett a lábára, mostanában ezt már nem nagyon kérik a vendégek. Amennyiben mégis ez történik, akkor megint csak a piros lakkom és a francia körömhöz használt lakkom fogy.
Szinte feleslegesen tartok mást.

Azonban sokan kérik az új dolgokat is: zselés lakkozást, zselés lábköröm bevonást általában francia lakkal, de ami mégis a leggyakoribb kívánság: a manikűr tippes lábköröm zselé.
Ennek több oka van, de a legfontosabb az, hogy ez technika valahol a tökéletességet súrolja. Nincsenek hibák, az ívek egyformák, a lenövés nem látszódik, mégis természetes, nőies, tartós, és egyszerűen annyira ápolttá teszi a lábat, mint eddig még semmi más.


Mi sem természetesebb, hogy én is ezt viselem nyáron
Egy pedikűrösnek sosem lehet ápolatlan a lába, hiszen én egyben reklám tábla is vagyok. A műkörmös vendégeim nagy része azonnal elcsábul: gyakran kérnek olyan típusú pedikűrt, mint amilyen én is viselek

Ez a körömkikészítés 4 hétig is fent maradhat. Ára a pedikűrözéssel együtt sem éri el a műköröm árát.
Lássuk be, a lábunk kinézete legalább annyira jellemez minket, mint kezünk ápoltsága.
Ennél a módszernél a vendéget külön megkérem, hogy otthon ne formázza meg a körmét, mert az hátrányt képez a manikűr tippes lábápolásnál, de ha mégis ez történik, természetesen akkor is feltehető a zselé, csak több időbe telik.
Amennyiben a vendég kéri, díszíthető különböző színű kövekkel, formája akár az eredeti köröm formájához is igazítható.

Ha még nem próbáltad, a nyár kiváló alkalom: kérd a pedikűröstől a manikűr tippes zselét.

Kép és szöveg: Hézsai Szilvia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x