Csodaszalag a testedzésben
Címlap / Szépség-Egészség / Csodaszalag a testedzésben

Csodaszalag a testedzésben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-23

A Thera–band szalagok, gumikötelek, és egyéb kiegészítők nagyon hamar elterjedtek hazánkban is. Mind a fittness, mind az aerobic és nem utolsó sorban a gyógyászat terén. 

A Thera–band szalagok, gumikötelek, és egyéb kiegészítők nagyon hamar elterjedtek hazánkban is. Mind a fittness, mind az aerobic és nem utolsó sorban a gyógyászat terén. Ezek az eszközök a gyógytornászok nagy segítségére lehetnek a különböző sérülésekből felépülő betegek gyorsabb gyógyulását elősegítő gyakorlatok összeállításával. Nem csak könnyebb a gyakorlatok kivitelezése, hanem erősítő hatásuk is tartós ,jól érezhető.

Sérült gyermekek fejlesztésénél (Autizmus, Down-kór) is kitűnően használható például a labdán végzett nyújtó és speciális gyakorlatokhoz. Hiszen a labda minden gyermeknek a a szíve csücske, könnyen mozdul, kiválóan lehet az egyensúlyérzéket is fejleszteni vele, esetenként a járást is megkönnyíti.

Gyógytornán és Aerobic órán például a hát izmait jól lehet erősíteni a thera-band gumi szalaggal. A szalaggal végzett gyakorlatok megerősítik a hát felső- közép és ágyéki szakaszát is. Aki hosszasan ül a munkahelyén egész nap annak kifejezetten javasolt a hát erősítése, mivel tartásjavító hatása igen jótékony.
M.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 8639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x