Gyógyulás egyszerűen és ingyen
Címlap / Szépség-Egészség / Gyógyulás egyszerűen és ingyen

Gyógyulás egyszerűen és ingyen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nagyon sok beteg ember van szerte a világban, és egyre több azoknak a száma, akik a hagyományos orvoslás eszközei segítségével nem gyógyulnak meg. Ha valakinek azt mondja az orvosa, hogy nem tud rajta segíteni, együtt kell élnie a betegséggel, a fájdalommal, akkor az ember megrémül és többnyire nem lát kiutat a bajból. Pedig létezik kiút! Létezik egy láthatatlan gyógyerő, melynek segítségével meggyógyulhatunk és még a hétköznapi életünkbe is segítség érkezhet. 

Mi ez gyógyerő, és hol lehet ezt megismerni?
Kiváló lehetőség erre a Gröning életét és gyógyításait bemutató különleges dokumentumfilm:

A CSODADOKTOR NYOMÁBAN
A film nézése közben érezhető ez a gyógyerő! Szinte hihetetlen, de így van. És nemcsak érezni lehet, hatása is van, mert a moziban is mindig történnek azonnali gyógyulások. Sok embernél pedig elindul a gyógyulási folyamat.

Ez egy hosszú 4,5 órás film, 3 részben vetítik le, közte egy közel egyórás ebéd- és egy félórás szünettel.

Belépődíj nincs, a film megtekintéséért adományt kérnek a szervezők. Erre egy adományosdoboz van kitéve, és ebbe mindenki annyit tesz, amennyit jónak lát.


Országos vetítési időpont: 

2011. október 09.
10 órától-16 óráig
  (két szünettel)

Helyszín:
Budapest IX. Lurdy Ház 1 em.  Konferenciaterem 1097. Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. Tel.:06/30-293-8707

Információ a vidéki vetítési helyszínekről :06/30-688-1637

Hogy érezhető a gyógyerő?
Általában kellemes bizsergést, jóleső áramlást éreznek  legtöbben, és eközben nyugalom járja át az embert, és mégis felfrissül, feltöltődik közben energiával. Nagyon egyszerű megtanulni, mindenkinek könnyedén sikerül. Azután már otthon, magunk is fel tudjuk venni.

Kicsoda Bruno Gröning?
Bruno Gröning az 50-es években Németországban történt  tömeges gyógyulások által vált ismertté.

Gröning saját magát egy olyan erő közvetítőjének tartotta, amely egyesen Istentől jön és gyógyulást eredményez.

Meg kell említeni, hogy nem függ a gyógyulás sem a vallási hovatartozásunktól, sem az életkorunktól, sem pedig a bőrünk színétől. A világ 82 országában ismerik már ezt az  egyszerű és ingyenes utat.

Napjainkban is sorra történnek orvosilag megmagyarázhatatlan, csodálatos gyógyulások.

A tények magukért beszélnek: allergia, depresszió, bőrbetegségek, rák, szívbetegség, reuma, csontritkulás, autoimmun betegség, sőt még kábítószer-függőség, alkohol és más szenvedély-betegségek, viselkedési-, tanulási és lelki gondok és még sorolhatnánk hosszan, miből gyógyultak már meg ezáltal.



Orvosilag bizonyítható gyógyulások

Egy orvostudományi szakcsoport  vizsgálja meg, hogy a gyógyulás biztosan ennek az erőnek a hatására jött-e létre, és ha ez bizonyos, csak akkor dokumentálják, mint sikerbeszámolót. Sok-sok ezer ilyen beszámoló gyűlt már össze.

Kecskeméten Varga doktornő és a 13 éves kislánya is meggyógyult nagyon komoly búzaliszt-allergiából ennek az erőnek a hatására. A doktornőnél asztmatikus tünetek, míg kislányánál ekcéma jelentkezett, ha ettek belőle valamilyen formában. Korábban már homeopátiával, biorezonanciával és más természetgyógyászati eszközökkel is próbálkoztak eredménytelenül. Gyógyulásuk óta a doktornő is lelkes híve lett ennek az útnak:

“Nagyon örülök, hogy mindketten meggyógyultunk, és jó érzés tudni, hogy ahol mi orvosok nem tudunk segíteni, ott is létezhet segítség. És az a szó, hogy gyógyíthatatlan, lassan érvényét veszti.”

“Ne legyen hiszékeny, kérem győződjön meg saját maga!” - ajánlotta Bruno Gröning.

Bruno Gröning Baráti Kör az országban több helyen található.

További információ: www.bruno-groening.org/magyar

Kép: twobee
/ FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7859 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x