Kabát-körkép 2011
Címlap / Szépség-Egészség / Kabát-körkép 2011

Kabát-körkép 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Az idei kabátdivat minden megenged: tobzódhatsz a színekben, mintákban, egyedi megoldásokban. Egyformán trendi a hagyományos szabású, barna-fekete-szürke, elegáns télikabát és a bohém fazonok, a konzervatív szövetkabát és a szőrme. Ami viszont különlegessé teszi az idei divatot, az a részletgazdagság és a fantáziadús apróságok. 
Az ördög a részletekben rejlik
Az idei kabátdivat a rafinál részletekről szól: ha igazán divatos szeretnél lenni, olyan darabot válassz, amin van egy-két különleges megoldás. A szőrmegallér az abszolút favorit még idén is, de egy különleges szabással vagy zseb-megoldással is hangsúlyozhatod eredeti ízlésedet.


 
A kulcsszó: elegancia
Idén több stílus is divatos, és az egyes darabok a szivárvány minden színében pompáznak. Ami viszont egyértelmű: a kifinomult elegancia az abszolút menő! Ez megmutatkozik például a dupla soros gombolásban, de a karcsúsított szabásvonalban és az arisztokratikus fazonokban is. Szóval, idén nem lehetsz slampos, még akkor se, ha csak a közértbe ugrasz le vagy kirándulni mész!


Szőrme: minden mennyiségben

De azért ügyelj arra, hogy a ’Fake fur’ címkét megtaláld a terméken – az öko szemlélet jegyében csakis műszőrmében lehetsz igazán trendi. Abból azonban rendkívül széles a választék a szőrmemellényektől, kabátoktól kezdve a rátétes, a szőrmét csak kis mennyiségben tartalmazó télikabátokig.Üzenj hadat a téli lehangoltságnak!

Ha egy bohókás, vidám színű vagy nem hétköznapi télikabátot hordasz, az egyértelműen feldobja a hangulatodat. Idén válogathatsz a vicces megoldások és extrém színek kavalkádjából, sőt, nem árt, ha a kiegészítőidet is vidámra, mókásra hangolod!


Képek: Polyvore.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x