Ultragyors arcápolás - hosszan tartó hatás
Címlap / Szépség-Egészség / Ultragyors arcápolás - hosszan tartó hatás

Ultragyors arcápolás - hosszan tartó hatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

A mai hektikus világban a felgyorsult körülmények megkövetelik, hogy egyszerre több dolgot is csináljunk. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy hosszú arcápolási kezeléseket iktassunk be a napi teendők mellé. Hogyan lehetünk mégis szépek is, egészségesek is? 8 különleges ötlet időzsonglőröknek.  

Ennek ellenére a bőrünknek szüksége van időnként extra pihenésre, lágy szerető gondoskodásra. Bőrünk jól tükrözi életvitelünket, a megfelelő bőrápolás eltünteti a stressz és a felgyorsult életvitelünk nyomait. Az új NIVEA arcmaszkok használata tökéletes alkalom arra, hogy egy spa kezelés keretében kényeztesd az arcodat.Szépség és egészség egyszerre? 8 tipp


Megfelelő alkalmazás a lenyűgöző hatás érdekében
Bármilyen hosszú is a hajad, ahogy a profi kozmetikusoknak is, neked is szükséged lesz egy hajpántra a maszk használata során, melynek segítségével a maszkot a haj vonaláig fel tudod vinni. A maszk használata előtt távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket, így a hatóanyagok jobban felszívódnak.

Tippek az arcmaszk felvitelére
A legideálisabb egy ecset segítségével felvinni az arcmaszkot a bőrre. Használj diónyi mennyiséget és egyenletesen oszlasd el az ecsettel az arcod középéről indulva. A szem környéki részt kerüld ki. Hagyd 10-15 percig hatni a maszkot, majd kozmetikai vattakoronggal vagy szivaccsal távolítsd el és hagyd megszáradni a bőrt.

Szakíts egy kis időt magadra
Használd ki a maszk hatóidejét egy különleges relaxációs időtöltésre! Tudatosan állj meg időnként a napi rohanásban, 10-15 percre, hogy teljesen ki tudj kapcsolódni. A belső nyugalom megteremtésére használd ki a maszk használatára szánt időt. Képzeld el a maszk felvitele közben, hogy ez egyfajta védőgát, amely megvéd a stressz hatásaitól. Csukd le a szemed a hatóidő alatt és gondolj olyan dolgokra, amelyek kikapcsolnak. Majd amikor lemosod a maszkot, képzeld el, hogy minden félelmedet és gondodat is lemosod vele együtt. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy egyszerre kényeztesd a tested és a lelked is.

Tippek a dehidratált bőrre

A maszkot pár perccel arctisztítás vagy zuhanyzás után helyezd fel , amikor a fölösleges víz már elpárolgott az arcodról. A pára csökkenti az arcmaszkok pozitív hatását.

Tippek a stresszes bőrre
Az arcmaszk felvitele előtt egy lágy tisztító tejjel készítsd elő a bőröd. Majd távolítsd el a tisztító tejet (később a maszkot is) egy puha cellulose vagy természetes alapanyagú kendő segítségével, így a mechanikai igénybevétel miatt nem gyengül a maszk nyugtató hatása.Tippek a hatóidő alatt

A maszk hatóideje minimum 10 perc, de sokkal intenzívebb hatást érhetsz el, ha 15 percig hagyod hatni a bőrön.

Tippek a lehúzható maszk használatára
Ne használd a szemöldök és a haj mellett, mert fájdalmas lehet a maszk eltávolítása.

Tippek a különlegesen intenzív spa kezelésért
A hő fokozza a maszk jótékony hatását. Márts meleg vízbe egy törölközőt, csavard ki és használd meleg borogatásként. Vidd fel a maszkot az arcodra, dőlj hátra egy kényelmes székben, helyezd rá a meleg törölközőt és pihenj!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x