Influenza és streptococcus
Címlap / Szépség-Egészség / Influenza és streptococcus

Influenza és streptococcus

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Két jellegzetesen elsősorban télen támadó kórokozó, amelyek fertőzése adott esetben súlyosabb következményekkel is járhat. A jól karbantartott immunrendszer azonban hatékonyan felveszi velük a harcot - természetes módszerek az immunerősítésért! 

Az influenza egy mindenki számára jól ismert, vírus által okozott fertőzés. Az influenza vírusok 3 nagy csoportra oszthatók (A, B, C). A nagyobb járványokat általában az A vírusok okozzák (ilyen a H1N1 is), mert amennyiben ugyanazt a sejtet fertőzik meg, egymással kombinálódhatnak. Az influenza az erősen fertőző betegségek közé tartozik, mégsem betegít meg mindenkit: az erős immunrendszerrel szemben tehetetlen, ezért nagyon fontos az immunrendszer tökéletes működőképessége.

Orvos-természetgyógyászati Központunkban az általunk alkalmazott állapotfelméréssel, illetve módszerrel az immunrendszert tehermentesíthetjük, valamint a hiányzó vitaminok, ásványi anyagok felszívódását fokozhatjuk, s így elérhetjük, hogy immunrendszerünk kivédje a fertőzéseket.  D3-vitamin szedésével célzottan is védekezhetünk az influenza ellen. Az Echinacea és az Oscillococcinum is kiváló megelőző homeopátiás szer. Ha már megkaptuk a betegséget, napi 1.000 mg C-vitamin, 25 mg cink és 100 µg szelén, illetve 2-3 nap léböjt felgyorsítja a gyógyulást. Homeopátiás szerek közül az Influenzinium C30 is beválhat.  Központunkban az akut fertőzés is kiválóan kezelhető. A látható szövődmények nem túl gyakoriak, a láthatatlanok annál inkább: az influenzavírus otthagyhatja lenyomatát az immunrendszerünkben, gyengítve azt, melynek eredményeként újabb fertőzéseknek vagyunk kitéve.

 

A Streptococcus egy szintén cseppfertőzéssel terjedő baktérium, a torokgyulladás egyik lehetséges kórokozója. Megkülönböztetett figyelmet igényel, mert gyenge immunrendszer esetén nyomában ún. utóbetegségek járnak. Ez alatt azt értjük, hogy a fertőzés nem múlik el nyomtalanul, hanem később egyéb megbetegedéseket okozhat, ilyen pl. a szívbelhártya-gyulladás, ízületi gyulladás vagy vesegyulladás. A megelőzés szempontjából itt is nagyon fontos tényező az immunrendszer állapota. Már lezajlott fertőzés esetében sokszor nem is gondolunk rá, hogy köze lehet egy későbbi, teljesen más jellegű problémához – központunkban erre is fény derülhet.

Forduljon hozzánk bizalommal és kövessen minket az egészség útján: www.meddiamond.hu

Kép: Michal Marcol - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x