Migrén - azonnali enyhülés talpmasszázzsal
Címlap / Szépség-Egészség / Migrén - azonnali enyhülés talpmasszázzsal

Migrén - azonnali enyhülés talpmasszázzsal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

A krónikus migrén akár napokig ágyhoz láncolja szenvedő alanyait, és van, hogy már a legerősebb fájdalomcsillapítók sem hatnak. Ilyenkor is van megoldás, méghozzá egy szelíd gyógymód. Balázs István természetgyógyász csütörtöki rovatában gyógyult eseteit adja közre. 

 

Rendezvénynaptár
Vásárolni voltam a városban. Beléptem egy kis üzletbe, ahol máskor is jártam néhányszor. Az eladó mindig igen előzékeny volt és egyéni kívánságaimat is mindig méltányolta.

De ez alkalommal olyan volt ez a hölgy, mint akit kicseréltek. Támolyogva járt az üzletben. Rettenetes migrénje volt, és szemeit alig tudta nyitva tartani. Elpanaszolta, hogy már két fájdalomcsillapító kúpot használt, de sajnos az eredmény elmaradt. Az ilyen állapot nála 3 napig szokott tartani, és a második napon hányni is szokott. Valóban szánalmasan nézett ki. Megkérdeztem, hogy hallott-e már a reflexológiáról? Nem tudott róla, de kész volt mindent megpróbálni, hogy a szörnyű fájdalmaktól megszabaduljon. Leültünk a kiszolgálópult mögé, és elkezdtem a masszírozást. Először csak gyengén, mert nagyon érzékenyen reagált.


Fejfájása lassan alábbhagyott. Ezt könnyen észrevettem a szemein, amelyeket most már nyitva tudott tartani. Tízpercnyi masszírozás után – mindkét nagyujján –a migrén teljesen eltűnt.


Balázs István
természetgyógyász, reflexológus
www.eletpalca.hu

 
 
 
[ 8112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x