Csonttörésre, sérülésekre is: reflexológia
Címlap / Szépség-Egészség / Csonttörésre, sérülésekre is: reflexológia

Csonttörésre, sérülésekre is: reflexológia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

A talpmasszázs segít még a törések utáni rehabilitációban és a csontok megfelelő gyógyulásában is. Mi mindenre jó a reflexológia? Balázs István természetgyógyász hétről hétre gyógyult eseteit adja közre. 

Törött csukló
Egy 12 éves gyerek leesett a kerékpárjáról, és eltörte az egyik csuklóját. Az anyja azonnal masszírozni kezdte a bokát, és így a gyermek már néhány nap múlva nem érzett fájdalmat. A gipszet 4 hét múlva vették le a csuklókról. A törött részek szépen összeforrtak, és mindkét kezét jól tudta használni. Ez pedig nem mindennapi tapasztalat, mert a csonttörés igen gyakran nem gyógyul kifogástalanul, a csontok vagy nem forrnak gyorsan össze, vagy pedig akadályozva van a kéz a mozgásban.Ínhüvelygyulladás

Egy télisport-üdülőben megismerkedtem egy hölggyel, akinek a karja gipszben volt. Beszélgetés közben megtudtam, hogy miért volt sínkötésben a karja. Ínhüvely-gyulladással kezelte négy különböző specialista már hónapok óta. Minthogy a fürdők, a fango-pakolások, az injekciók nem vezettek eredményre, rögzítették a karját. Eddig még ezzel sem mutatkozott javulás, a karja éppen úgy fájt, mint azelőtt. Beszéltem neki a reflexzóna terápiáról. Kétkedve hallgatott. Elhatároztam, hogy bizonyítékot szolgáltatok, és megkértem, nyújtsa nekem a lábát. A megfelelő helyen igen érzékenyen reagált. Nem volt meglepő, mert nagyon sok lerakódást találtam. A lerakódás legnagyobb részét a divatos, magasan záró csatos sícipők okozták. A reflexzóna így állandóan nagy nyomásnak volt kitéve – állapota nem volt kielégítő. A kar ennek folytán nem kapott elég vért, és az ínhüvely-gyulladás így nem gyógyulhatott. A hölgynek akkor 20 percen át masszíroztam a lábát. Ezután leszedtem a karjáról a sínt, és megkértem, hogy mozgassa a karját és csuklóját. Félve engedett a felszólításnak, de utána boldogan felkiáltott:
„Már nem is fáj! Nézze, milyen jól tudom mozgatni!”

A férjét - aki a bemutatót nagy érdeklődéssel figyelte - meg is tanítottam rá, s a következő héten naponta 10 percig masszírozta felesége lábát.

Az eredmény: a csukló és az alkar többé nem fájt.


Balázs István
www.eletpalca.hu

Kép: satit_srihin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x