Sztárok az egészségért
Címlap / Szépség-Egészség / Sztárok az egészségért

Sztárok az egészségért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a "Sztárok az egészségért program" nagykövetei is ellátogattak!  

Az idei Fitbalance rengeteg különlegességgel várta a látogatókat. A 110 kiállító és a 10 színpad mellett, különböző érdekességekkel is készültek a szervezők. A NESTLÉ első alkalommal állította fel a rendezvényen Magyarország legnagyobb reggeliző asztalát, amely több mint félszáz méteres hosszával bekerült a hazai rekordok történetébe.Erdei Zsolt Madár vezetésével pedig egy újabb rekordot állítottak fel a jelenlévők, mégpedig a legtöbben egyszerre fekvőtámaszt végzőkét. Több mint 1000 ember végezte egyszerre, szabályosan ezt a gyakorlatot, melyre még eddig sehol sem vállalkoztak!


Az eseményre a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is kíváncsiak voltak, így sok ismert emberrel lehetett találkozni a rendezvény területén. Schobert Norbit és Rubint Rékát megrohamozták a rajongók. Az órájuk alatt DJ Dominique és Bárány Attila élőben keverték a zenét, amitől még pörgősebb lett a tempó. Sarka Kata, Müller Attila, Kárpáti Rebeka, Tímár Brigitta és Konkoly Ági is részt vettek különböző aktivitásokon. Tolvai Reni, Berkes Gabi és Berkes Olivér inkább az egészségmegőrzésre fektették a hangsúlyt, hiszen részt vettek egy masszázson és több orvosi szűrésen is.

Tolvai Reni és Caramel a helyszínen jelentették be, hogy részt vesznek a Fitbalance Food&Cafe életmódváltoztató programjában és 2 hónap alatt formába hozzák magukat! Mind Caramel, mind Reni nagyon várják már az első edzéseket és a látványos eredményt is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2669 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x