Hosszú Katinka és édesanyja nagykövetek lettek
Címlap / Szépség-Egészség / Hosszú Katinka és édesanyja nagykövetek lettek

Hosszú Katinka és édesanyja nagykövetek lettek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Procter & Gamble, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság globális partnere, nemrég jelentette be, hogy Hosszú Katinkát, az ötszörös világbajnok, világcsúcstartó úszó olimpikont, és édesanyját, Barbarát választotta a "Köszi, Anyu!" kampány magyar nagyköveteinek a 2016-os Riói Olimpiai Játékokra. 


A „Köszi, Anyu!” kampánnyal az Always, Ambi Pur, Ariel márkáiról ismert Procter & Gamble – a korábbi hagyományaihoz híven – ez alkalommal is az anyák elkötelezett támogatójaként jelenik meg az ötkarikás játékok partnerei között. A kampány először 2012-ben, a Londoni Olimpiai Játékok előtt indult el világszerte, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az anyák áldozatos munkájára.

„A Procter & Gamble termékei az édesanyák mindennapjait kívánják megkönnyíteni.” - mondta Marek Kapuściński, a Procter & Gamble közép-európai régiójának alelnöke. „Az ilyen kiemelkedő eseményeken, mint az Olimpiai Játékok, minden figyelem a versenyzőkre összpontosul, erőfeszítéseiket rajongók milliói figyelik világszerte. De mi tudjuk, hogy minden sikeres sportoló, minden gyermek mögött áll egy erős anya, aki önzetlenül támogatja. Ez az, amiért az anyukák szerepét hangsúlyozzuk a kampányban; termékeink segítségével szeretnénk kifejezni csodálatunkat és hálánkat minden anya iránt a világon.
” – tette hozzá Kapuściński.


„Nagy öröm számomra, hogy nagykövete lehetek a Procter & Gamble ilyen jelentős, globális kampányának. Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy képviselhetem hazámat az Olimpián, a világ legnagyobb sporteseményén, de tudom, hogy ez sosem sikerülhetett volna édesanyám mérhetetlen szeretete és támogatása nélkül. Az ő szavai és példátlan ereje a verseny minden egyes pillanatában velem lesznek majd. Hiszem, hogy mindannyiunk feladata értékelni és viszonozni az anyai szeretetet az év minden napján, hiszen ők azok, akik ezt maximálisan megérdemlik.” – mondta el Hosszú Katinka, ötszörös világbajnok és világcsúcstartó úszó.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 7630 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x