A popsi alatti zsírpárnák eltávolítása
Címlap / Szépség-Egészség / A popsi alatti zsírpárnák eltávolítása

Dr. Csábi Bettina

A popsi alatti zsírpárnák eltávolítása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Avagy trükkök a farizmok edzésére, és leginkább trükkök arra, hogy ezzel és a kockás has 30 nap alatt szöveggel jó sok névhez jussanak azok, akikhez a hiszékeny, könnyű eredményben reménykedők feliratkoznak. És jelentkeznek, csatlakoznak szép számmal, mert kevés nő van, aki elégedett lenne a fenekével. Én például egyet sem ismerek. Ez az a terület, ami mindig csiszolásra szorul, ahol mindig van felesleg, ami sosem elég gömbölyű.  

Lóg? Lapos? Formátlan?

A farizom az ún. csípő deltaizom része, mely magába foglalja a középső farizmot, a nagy farizmot, és a combpólyafeszítő izmot. A farizmod fejlesztésekor két fő rostra kell igazán koncentrálnod: a nagy farizomra, és a középső farizomra, ha kerek feneket akarsz. És egyet mindenképp kerülnöd kell: az esztelen mozgás nélküli fogyókúrákat. Miért? Mert az alultápláltság és edzéshiány miatt csak még lazábbak lesznek a szöveteid, és az a kevés izomszövet is leépül, ami némi tartást eddig adott a fenekednek. Azaz a feneked, combunk méretben lehet, hogy csökken, de ettől csak még lógósabb fenekekre számíthatsz.


A jó hír azoknak, akik tudják, munka nélkül nincs eredmény

A formás fenék ugyanis nem más, mint tömény izom. Szerinted a strandolókat érdekelni fogja, hogy Te kipróbáltad a legújabb nyújtó gyakorlatokat, járkáltál egész télen tornázni, és sajnálni fognak, hogy ezek ellenére mégis maradt a puding állag? Szerintem nem.

A strandon senkit nem érdekel, mennyit edzettél a jó formáért, a látvány számít...nem az erőfeszítés. Ezen gondolkozz, amikor a könnyebb megoldás jár a fejedben! Jobb, ha megbarátkozol a gondolattal: izomlázas, kemény napok állnak előtted. És én mindig alapgyakorlatokat írok fel az első évben, és aztán is az adja az edzések 70%-át. Mit nevezünk alapgyakorlatnak? Azokat a mozgásformákat, melyek általánosan megdolgoztatják az adott testrészt, izomcsoportot. Tehát hiába nyavalyogsz, hogy milyen jó gépek vannak a konditeremben, ha eredményt vársz, én azt tudom garantálni, amit az én iránymutatásom alapján végzel. Azok pedig az alapgyakorlatok.

Kitörés (vagy sétáló kitörés)

Nemcsak a nagy farizmot terheli, hanem a combfeszítődet is. Plusz trükk: minél nagyobb terpeszben végzed a gyakorlatot, annál inkább a farizmod dolgozik.

A kiindulási helyzetben a lábfejek legyenek egymás mellett párhuzamosan, és nézzenek előre, hogy a térdedet feleslegesen ne terheld. Lépj egy nagyot előre, akkorát, hogy mindkét lábszárad derékszöget zárjon be a comboddal, és azzal a térdeddel, ami hátul maradt, közelíts a talaj felé. Mi ezt súlyzókkal nehezítjük majd.

Trükk: kitörésből rúgáskombinációk- hogy igazán brutális égő érzést akarsz.

Guggolás

Alapgyakorlat. Igenis, vízszint alá kell menni. A vállszélességnél kicsit szélesebb terpesz a kiindulópont, ha úgy érzed, nem tudsz elég mélyre "beülni", akkor tegyél a sarkaid alá valamilyen alátétet. A gyakorlat közben célszerű végig előre nézni, így marad biztosan egyenes a hátad. Semmiképp se dőlj előre, mert az nagyon sérülésveszélyes a derekadra nézve.

Trükk: Mi ebből is térd-köríves- és egyenes rúgást hajtunk végre.

Csípőemelés

A klasszikus- trükk: nehogy kényelmesen érezd magad, természetesen súllyal

És rövid idő múlva számíthatsz rá, hogy a szokásosnál hosszabb ideig felejtik majd a szemüket rajtad.


Majd elfelejtettem: a kedvenc combközelítő/combtávolító gép

Mert a nők 90%-át szinte bebetonozzák a combközelítő/combtávolító géphez. Mit is mondott erre a konditerem tulaja, ahová járok? Megvan. Ő arra használja, hogy vastagodjon a belső combja tőle. Nem fogsz eredményt elérni. Talán a felesleg alá beépül egy kis izom is, vastagabbnak látszik majd a combod.

Konklúzió: ezeket eddig is csináltam
Mióta? Milyen pontosan? Milyen rendszerességgel? Hogy ettél hozzá? Biztos számítottál valami extra gyakorlatra, amivel eltűntetheted a feneked alatti zsírpárnákat. Rossz hír: izmot kell építened a fenekedre, és helyes tiszta étrenddel el kell tüntetned a felesleget.
Nem ott fogunk fogyni, ahol a gyakorlatot érezzük, mivel lokális zsírégetés nem létezik.
Nincs semmiféle csodakrém, gyakorlat, csak a következetes edzés és megfelelő fehérjemennyiség jelentik a kulcsot a szebb, kerekebb farizmokhoz.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 44622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x