Túlsúly - amiről eddig senki nem beszélt
Címlap / Szépség-Egészség / Túlsúly - amiről eddig senki nem beszélt

Lukács Tünde

Túlsúly - amiről eddig senki nem beszélt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Azt mondják a statisztikák, hogy Magyarországon a lakosság nagy része túlsúlyos. Valóban rengetegen "fogyóznak", ám a legtöbb ilyen fogyókúra vagy hatástalan, vagy a leadott kilók szépen lassan visszacsordogálnak. Ennek oka, hogy van egy oldala a túlsúlynak, amiről nagyon kevesen tudnak, és amíg itt nincs rend, addig állandó lesz a kalóriákkal folytatott küzdelem. Ez az oldal tudatalattinknak az a része, amely hitrendszereinket tárolja, gyakran generációkra visszamenőleg. Van azonban megoldás.  

Sokan panaszkodnak, hogy sikerül ugyan lefogyni jó néhány kilót, de az állandóan visszajön. Ezt nevezik szaknyelven jojo effektusnak. Például, sikerül 60 kg-ról lefogyni 50-re, és az ideális súly 45 kg lenne.. Elérve az 50-et azonban ismét elkezdődik a súlygyarapodás. Ilyen esetben lépnek be a tudatalatti minták, a következőképpen.

A fogyókúrázó hölgyet 50 kilósan egy olyan trauma érte, amelynek hatására, önmaga lelki védelmére hízásnak indult. Amikor rászánta magát a túlsúly leadására, a fogyókúra sikeres volt egészen addig, míg a kritikus, 50 kg-os súlyt el nem érte. Ekkor a tudatalattiban aktiválódott a régi, 50 kg-os időszakában ért trauma, és a kilók gyarapodása ismét megindult.

Amíg ez a tudatalatti blokk működőképes, addig az 50-es súlyhatár alámenni nehéz lesz, illetve a súlygyarapodás itt ismét meg fog indulni.

 

Hasonlóan hízni kezdünk akkor, amikor különböző családi terheket veszünk magunkra. Súlygyarapodást okoz például a neheztelés. Minél több emberre neheztelünk, annál több súlyt szedhetünk magunkra. Abban a pillanatban, hogy ezeket a nehezteléseket elengedjük, súlyukban is változás fog bekövetkezni.

Vigyázzunk, hogy a fogyás során célunk ne a vékony testalkat legyen, mert a „vékonyság” jelentéséhez is nagyon sok negatív hiedelem kapcsolódhat. Pl. a háborúban az éhezők is vékonyak voltak. Akinek a családjában volt háborúban résztvevő családtag, annál ez a minta bekapcsolhat fogyás esetén.

A tudatalatti mintákat, hitrendszereket nagyon szépen tudjuk oldani Családállítással is, és ThetaHealinggel is.

Természetesen nem elég csak a lelki blokkoldás, a fizikai testünkkel is foglalkozni kell.
Az elhízás sajnos együtt jár az elsalakosodással is.

 
 
A fogyókúra során ne felejtsük el: zsírt tudunk égetni, de mérget nem. Fogyáskor a zsírban raktározott mérgek felszabadulnak, és a vérbe kerülnek. A máj feladata lenne a méregtelenítés, ezt elsősorban az enzimek segítik elő. Enzimek hiányában a máj nem képes ellátni méregtelenítő feladatát, viszont a mérgek a vérben nem maradhatnak, ezért a máj újra zsírsejteket képez, hogy elássa a nem kívánatos mérgeket. A nagy nehézségek árán lefogyasztott zsírpárnák visszafoglalják nemrég elhagyott helyüket. Ezért mielőtt fogyókúrába kezdenénk, végezzünk alapos salaktalanítást, állítsuk vissza szervezetünk sav-bázis egyensúlyát. A salaktalanításhoz és a fogyáshoz kiváló termékek állnak rendelkezésünkre.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 15385 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x