Léböjtkúrák, tilápia diéta, tisztítókúrák? Biztosan...
Címlap / Szépség-Egészség / Léböjtkúrák, tilápia diéta, tisztítókúrák? Biztosan hiteles forrás alapján csinálod?

Dr. Csábi Bettina

Léböjtkúrák, tilápia diéta, tisztítókúrák? Biztosan hiteles forrás alapján csinálod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Az "átlagedzők" bizony ugyanannyi kárt tudnak okozni, mint amennyi hasznot hajtanak. Arra talán elegendő a tudásuk, hogy nagyjából el tudják magyarázni, hogyan kell helyesen végrehajtani egy gyakorlatot, mik azok a tápanyagok, talán egy alap rizs-csirke tervet is össze tudnak tenni, de sajnos elavult és túlhaladott gondolkodásmintákkal, hiányos szaktudással, és hiteltelenséggel találkozni többségében. Mi mondatja ezt velem? 

A hitelességről pár szót

Változatos receptekkel garantált, könnyen betartható fogyás ígéretét hány helyen látsz? Helyesebben melyik edző az, aki nem ezt ígéri? És mégis időről időre felbukkan, hogy a „sztáredzők” közül ki éppen melyik méregtelenítő éhezős léböjt, vagy 300 kcal-ra épülő fehérjediétát, esetleg tilápia diétát végzi.

Nem tudom. Én azért csak elgondolkodnék rajta, hogy fog számomra változatos, szakszerű diétát írni egy olyan ember, aki az élettani folyamatokkal és az anyagcserével olyannyira nincs tisztában, hogy ilyen módszerekkel teszi tönkre a saját szervezetét, posztol, közben persze azért mellette kiteszi a „nála nem kell éhezni, finom ételekkel lehet fogyni” ígéretet.
Én, hogy konkrét példát említsek, nem láttam Palatinus Tündénél egyetlen egyszer sem, hogy méregtelenítő kúrát tartott volna, jómagam sem teszek ilyent sosem.


A HITELESSÉGREre nagyon odafigyelünk. Dr. Magyar Katalin klinikavezető főorvos asszonyunk évek óta hitelesen képviseli programunkat, ugyanígy edzőink is hitelesek a saját szakterületükön, legyen szó küzdősportról /húgom minden évben évek óta EB. 2. helyezett/, akár az átlagemberek életvitelének megfelelő edzés-és táplálkozás melletti megfelelő erőnlét és forma hozataláról /Dr. Kiss Róbert/. Mi tényleg úgy élünk, ahogy hirdetjük.

A legalapvetőbb kérdés, ami felvetődik mindenki fejében:

BIZTOS, HOGY JÓ LESZ NEKEM IS?
Valóban LEFOGYOK ÉN is?
Tényleg használ?
Megéri?
Ez segít?

Mit mondjak? Győzködjem?
Mutassak bizonyítékot?
Konkrét példákat?

A legjobb példa szerintem az ember saját maga, és a tanítványai.

Pár szó a méregtelenítésről


Bár ennek a cikknek nem a méregtelenítés a témája, hanem arra kívánom felhívni a figyelmet, hogy gondold át, kinek a tanácsait követed, de mivel nem mehetek el szó nélkül a méregtelenítő kúrák mellett, annyit meg szeretnék jegyezni, hogy a szervezetnek van saját, természetes méregtelenítő folyamata.

A máj és a vesék verejték, vizelet vagy széklet formájában választják ki a méreganyagokat. A hashajtó és vízhajtó hatású kiegészítő készítmények, amik elengedhetetlen kellékei a kúráknak, kiszáradást, ásványi anyag-egyensúlyhiányt, és emésztőrendszeri problémákat okozhatnak már középtávon is.

Azt javaslom, ismerd meg a szervezeted működését, és ha súlyt kell csökkentened, azt ésszel, a szervezetedet támogatva tegyed, ne kizsigerelve!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x