Hogy maradjon benned égő vágy az egészséged visszaszerzéséért?...
Címlap / Szépség-Egészség / Hogy maradjon benned égő vágy az egészséged visszaszerzéséért?

Dr. Csábi Bettina

Hogy maradjon benned égő vágy az egészséged visszaszerzéséért?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Mi a teendőd, ha a mindennapok mókuskerekében nem vagy boldog? Ha nem igazán tudod, mi a baj, teszed a dolgodat, de legbelül érzed, hogy beleszürkültél a napi rutinba, nem okoz élvezetet az edzés, egy plusz nyűg, amit muszáj letudni. Tudod, mi a teendőd? Rázd fel magadat! 

Haraszti Enikő /IR, hashimoto, tejérzékeny/ bajnokom intenzív szoptatás mellett, 3 hónapos babával kezdve heti 3 óra edzéssel, napi 150 g szénhidráttal mínusz 10kg-ot fogyott. Ennél nagyobb eredményt is elértünk:
„A kilók, centik csökkentek, ahogy nem utolsó sorban a vércukor értékek, illetve a pajzsmirigy értékek, és az autoimmun alulműködésre szedett gyógyszer adag is.
A vitalitásom és teherbíró képességem pedig nőtt, nem is akárhogy!”
 
Hogy tudod rávenni magadat az edzésre nem sokkal szülés után, amikor ismert, hogy magából a betegségekből adódóan is állandóan fáradt vagy, nemhogy a babával való éjszakázás miatt?
Kellenek a kihívások, egy új álom, amit el kell érni, amiért érdemes küzdeni, fejlődni. A pszichológiai vizsgálatok alátámasztották, hogy a sikeres és sikertelen ember közt az a különbség, hogy a sikertelenek vagy túl alacsony célt találnak maguknak, amit könnyedén átugranak, vagy olyant, ami az ő képességeikkel és készségeikkel lehetetlen, és adott idő alatt nem is lehetnek képesek felfejleszteni magukat addig a szintig, ami kell a sikeres teljesítéshez.. 
A sikeres emberek azok, akik képesek a nekik kihívást jelentő, de elérhető célt kitűzni. És aztán azonnal elkezdenek dolgozni rajta, nem majd holnaptól. 
 
Én ha valamin változtatni akarok, azt azonnal megteszem, vagy már meg is tettem. Mert ha valamit akarok, és az van nálam fókuszban. Egyetlen dologra figyelek, hogy legyen remény mindig. Hogy minimális esélyem legyen a sikerre, a fejlődésre, akkor is, ha lassan megy, de a végén sikerüljön. 
 
És ebben jó az edzés, mert megtanít arra, hogy amikor már azt hiszed, nem bírod tovább, összekaparod magadat, és ha elég kitartó vagy és nem adod fel, akkor mindig jön valami, ami megmutatja, igenis érdemes volt dolgozni. Fotó forrása: Harmonet
 
Milyen céllal tudnád inspirálni magadat?
Meg kell tanulnod álmodni, lépésről-lépésre fejleszteni magadat, és akkor jönni fognak az eredmények. A legtöbb ember azért nem kapja azt, meg amit akar, mert maga sem tudja, mit akar. De az olyan cél legyen, ami iránt égő vágyat érzel, minden pillanatban tudod, hogy igen, több leszel, ha eléred. Ez lehet bármi- lehet akár egy futóverseny, akár fitness verseny. Mindegy, most hol tartasz. de ha becsukott szemmel látod magadat, ahogy átléped a befutónál a célt, vagy fent állsz a színpadon, akkor az már jó vágy. Akkor is, ha még nagyon messze vagy a színpad csillogásától. 
 
Ezt követően űzz ki egy olyan részcélt, ami hihető, reális számodra is, mert minimum 50%-os realitás kell a kutatások szerint ahhoz, hogy ténylegesen hinni tudjunk egy célunk elérésben. Úgy kell kitűzni a részcélt is, hogy először egy hozzáértővel megbeszéled, mi a realitás. És ahhoz kell felfejlődni. 
Amikor megtanulsz álmodni, akkor lassan megtanulsz minőségi életet élni. 

Élvezd az utat!
Közben élvezned kell az utat, akármilyen nehéz is, különben fel fogod adni. 
Az edzés élmény. Igen, nekem akkor is élmény volt minden egyes edzés, amikor leütöttek, vagy lerúgtak egy-egy edzőküzdelemben, vagy amikor nagyon nincs kedvem hajnalban nekikezdeni. 
Hidd el, magadért csinálod,azért, hogy el tudjad mondani magadról, saját magad előtt, hogy igen, megcsináltam. 
Ha másvalaki célját akarod megvalósítani, nem a sajátodat, borítékolom, hogy elbuksz. Mert esélyed sincs élvezni az oda vezető utat. De ha a saját álmodért hajtasz, az más, akkor ráébredsz, mennyire erős vagy. Amiről fogalmad sem volt azelőtt. 
 
Tudod, miért lett a neve a Bajnokok Életmód Programom az én programomnak azok ellenére, miket leírtam? Azért, mert a mindennapi emberek számára mutatom meg, mire is képesek valójában. A család, munka, sport háromszögében adok egy eszközt a kezükbe, amivel a legjobb önmaguk lehetnek, amivel a mindennapokban saját életük bajnokai lehetnek. 
 
 „ A KITARTÁS NEM PÓTOLHATÓ”
Aki rendelkezik ezzel a képességgel, akkor a kisebb veszteségek ellenére is győzni fog. A legnehezebb a nap nap után elvégzendő munka. Pláne a megmérettetés előtti utolsó hetek. Amikor csak pakolod és pakolod bele a munkát. Ehhez kell az önuralom, és a  én napi sikerszokások. De a megmérettetés napja feledtet mindent, minden ragyogóvá válik, és bearanyozza az életedet még után is hetekig. Aztán pedig? Újabb célkitűzés….
Legyetek bajnokok a mindennapokban!
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x