Erdei levegőben "fürdés", mint turisztikai szolgáltatás...
Címlap / Szépség-Egészség / Erdei levegőben "fürdés", mint turisztikai szolgáltatás (más mint a szokásos erdei wellness)

Erdei levegőben "fürdés", mint turisztikai szolgáltatás (más mint a szokásos erdei wellness)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Az erdő légkörében való elmerülés segít érezni a nyugalmat, a tisztaságot, erősíti az immunrendszert, friss energiát ad, de ebben a projektben mindez nem a szokványos wellness erdei séta jellegű programkínálat, hanem egy egészen egyedülálló program  

Egy Európában egyedülálló, az erdei levegőn való tartózkodás kedvező hatásairól szóló orvosi tanulmány, valamint egy hasonló témájú ún. geomantikus (a galamantia egyfajta ezoterikus) tanulmány alapján különleges szolgáltatást indítottak be az osztrák Mühlviertler erdő régió turisztikai illetékesei: ez az erdei levegőben való fürdőzés, amelyhez a turisztikai szervek képesítést is adó ún. erdei levegő fürdőmester képzést is bevezettek.

 
 
Az erdő légkörében való elmerülés segít érezni a nyugalmat, a tisztaságot, erősíti az immurendszert, friss energiát ad, de ebben a projektben mindez nem a szokványos wellness erdei séta jellegű programkínálat, hanem egy egészen egyedülálló program, amellyel a régió elnyerte az EU támogatását is. 

 
Ez az első turisztikai projekt, amely az erdő vitálenergetikai, éteri és esztétikai hatásaival, a földenergia gyógyító hatásaival, a mágneses erővonalakkal stb. is foglalkozik. Máris fogadnak befizetőket erre az ún. aktív szoft turisztikai programra: lehet választani 3 és 5 napos csomagok közül három témakörben: „ gondolatok nélkül érezni", „testet és lelket erősíteni" „magadnál lenni". 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x