Just one drop - Magyarországon először a homeopátiáról...
Címlap / Szépség-Egészség / Just one drop - Magyarországon először a homeopátiáról szóló dokumentumfilm

Just one drop - Magyarországon először a homeopátiáról szóló dokumentumfilm

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

A homeopátia megosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene, hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják.  

Az ausztrál és amerikai bemutató után Budapesten is levetítjük Laurel Chiten filmjét, amelyet 8 éven keresztül a világ számos országában forgatott orvosokkal, történészekkel, tudósokkal, homeopatákkal, betegekkel és szkeptikusokkal. Lebilincselő és kiegyensúlyozott film, amely a homeopátia történetétől az emberek saját történetéig teljes körűen és elfogulatlanul mutatja be a homeopátiát, hogy azok, akik nyitottak ennek megismerésére, objektíven tájékozódhassanak.
 
De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? A Just One Drop (Csak egy csepp) című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte. 

 
 
A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy New York-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot. 
 
Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?
 
Jöjjön el, vegyen részt Just One Drop budapesti zártkörű premierjén! Hozza el azt a két barátját, ismerősét, akik érdeklődnek a homeopátia iránt, és szívesen tájékozódnának a gyógymódról! Szívesen látjuk őket. A részvétel ingyenes.

 
 
Jelentkezni lehet: link
A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. Amennyiben az első vetítés betelik, új időpontot hirdetünk meg. 
Budapesten kívül is szívesen rendezünk vetítéseket, amennyiben összegyűlik 50 érdeklődő egy településen. Kérjük, ezt a következő emailcímre írják meg: 
 
A nőknek óriási szerepe volt abban, hogy Amerikában fenn tudott maradni a homeopátia. Mert a nők pontosan tudják, mire van szükségük a gyerekeiknek.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3138 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x