Egy visszér története
Címlap / Szépség-Egészség / Egy visszér története

Egy visszér története

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Egyik nap csörgött a telefonom, és egy hölgy mutatkozott be a vonal másik oldalán, hogy időpontot kérjen. Nem sokat mondott, csak annyit, hogy visszérproblémája van. A rendelőbe belépett egy magas, csinos, középkorú hölgy. Szinte még le sem vette a kabátját, már elkezdett kérdezni a homeopátia felől. "Hogyan hat? Van-e mellékhatása? Mennyire ártalmas? Mikor tudok meggyógyulni?" Záporoztak felém a kérdései, hirtelen azt sem tudtam, melyikre feleljek. De ahogy láttam, választ nem is várt. Végül helyet foglalt, majd elmondta a panaszát.  

Visszérproblémája a terhesség alatt jelentkezett először. Az első gyermekénél nem volt semmi probléma, csak a második várandóssága alatt. Fáslizta a lábát, ahogy az szokás, majd amikor megszült és túl volt a szoptatási időszakon, elment érsebészhez. Addigra már annyira fájt a lába, hogy délutánra lábra sem tudott állni. Azonnal műtétre írták ki, ami jól sikerült. Két évre rá meg is szűnt minden baja, de aztán újra előjött. A sebész újabb műtétet javasolt, de tájékoztatta a hölgyet, ha egyszer már kiújult a visszér, akkor nagy valószínűséggel megint ki fog újulni, a műtéttől függetlenül. Ekkor úgy döntöttek, hogy nem lesz műtét, csak injekciós kezelés. Minden évben elment a szúrásra, ami nem volt fájdalmatlan. Három éven keresztül csinálta, de belefáradt az eredménytelenségbe. Saját döntése alapján abbahagyott mindenféle kezelést és elhagyta a felírt gyógyszereket is. Életmódot változtatott és az étrendjét is teljesen átalakította. Egy ideig minden jó volt, de aztán újra előjöttek a panaszok.
 
Nehezek lettek a lábai, délutánra már annyira fájt, hogy rá sem tudott állni. Úgy érezte, mintha forró lenne a lábfeje és mintha ez a forróság azon keresztül szeretne kitörni a testéből. Ezzel ellentétben a keze pedig állandóan hideg. Az állás, az borzasztóan rontott az állapotán. De két gyerek mellett nem volt sok ideje ücsörögni. Annyira forrónak érezte a lábfejét, hogy otthon le kellett vennie a zokniját. Nem bírt elviselni semmit a lábfején. Napközben még jobban volt, de estére elviselhetetlenné vált. Ezeket a tüneteket viszonylag megszokta már, hiszen visszatérő panaszok voltak, de ami új keletű, az nagyon zavarta. Az erek mellett mind a két lábon vér göbök, nagyobb vér hólyagocskák jelentek meg. Nem voltak  fájdalmasak, de esztétikailag nagyon zavarta. Nem mert felvenni nyáron rövidebb szoknyát, vagy fürdőruhát, mert így mindenki láthatta volna ezeket a vér buborékokat.
 
 
 
Feltettem neki természetesen több más kérdést is, ahogy ez egy homeopátiás találkozásnál szokás (egyéb szokások, más problémák, korábbi betegségek, szülők betegségei stb.. ), de mindenféleképpen a jelenlegi problémára fókuszáltam. 
 
Felírtam neki egy homeopátiás szert. Elmondtam az adagolást és azt is, hogy mikor szeretnék visszajelzést kapni tőle, de ha bármi kérdése van telefonon el tud majd érni. 
Egy hónap múlva találkoztunk újra. A délutáni könnyebb, és az estére már teljes lábnehezedése 60%-ban elmúlt. A hőt sem érzi már annyira intenzíven, de azért még jelen van. A vérbuborékok sajnos még mindig ott vannak mind a két lábon. Azok semmit sem javultak.
 
Ahogy láttam, ez egy kicsit elszomorította a hölgyet. Nagyon bízott benne, hogy a homeopátia azonnal el fogja mulasztani az összes baját, de megértette, hogy a javulás nem megy egyik napról a másikra varázsütés szerűen. Annak azért örült, hogy már nem fáj annyira a lába. Tovább szedte a szert, amit legelőször ajánlottam neki.

Újabb egy hónap után kaptam tőle egy üzenetet, hogy jól van. Nem fáj a lába, már este sem, és a hő teljesen elmúlt. Úgy este 22:00 óra körül érzi, mintha nyomna a lábfeje, de nem is tudja, hogy ez most mi. 
 
A kezelés harmadik hónapjában találkoztunk újra. Nagyon vidáman lépett be rendelőm ajtaján és boldogan tolta le nadrágját, hogy megmutassa a lábát. A vérbuborékok eltűntek. Gyönyörűen felszívódtak, nyomtalanul. Az erek kékes elszíneződése is a hólyagok eltűnésével elhalványultak.
 
A hőérzet azóta sem jött vissza, és a lábnehezedés is - köszöni szépen - jól van. Elmondása alapján 90%-os javulást tapasztal magán. Javasoltam, hogy ne hagyjuk abba a kezelést. Folytatjuk a legelső szerrel, és kapott mellé még egy alkati szert is. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x