Ne csak pihenj, mozogj is a strandon!
Címlap / Szépség-Egészség / Ne csak pihenj, mozogj is a strandon!

Ne csak pihenj, mozogj is a strandon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A nyári strandolás idén nem csak a kellemes semmittevést jelenti, hanem a felszabadult mozgást is az egész család számára. Czanik Balázs, a capoeira aerobik megalkotója ugyanis az elmúlt két évhez hasonlóan minden hétvégén vidéki strandokra látogat, és megannyi mozgásformával, valamint családi programokkal várja az érdeklődőket.  

Czanik Balázs mintegy 20 éve missziójának tekinti, hogy minél több emberrel szerettesse meg a mozgást. Egészséges életmód roadshow-jával ezért célozza meg a fürdőhelyeket, hiszen ott minden korosztály képviselteti magát.

„Azt gondolom, hogy a mozgás és az egészséges étkezés minden korosztályban kiemelkedően fontos. Úgy állítottam össze a roadshow programját, hogy a legkisebbektől az idősekig mindenki ki tudjon próbálni különböző mozgásformákat. Még a rekkenő hőség sem lehet akadály, hiszen a legtöbb aktivitást a vízben is lehet végezni" – mondja a fitnessedző.A mozgás mellett a kicsiket szeretné megtanítani az egészséges életmód legfontosabb alappilléreire – például, hogy mennyire fontos a gyümölcs és zöldségfogyasztás, a megfelelő folyadékmennyiség bevitele, a változatos táplálkozás – és ezt játékosan sajátíthatják el. Próbatételeken vehetnek részt, amit ha sikeresen teljesítenek, pontokat kapnak, és ha megfelelő mennyiségű pontot gyűjtöttek, akkor értékes ajándékokat nyerhetnek.

„Az egészséges életmódra nevelés gyerekkorban kezdődik, ezért tartom fontosnak, hogy a legkisebbeket is bevonjuk a programjainkba. Ha már kicsi koruktól sokat mozognak és tudatosan táplálkoznak, akkor egészségesebb felnőttekké válnak."


Az érdeklődők nem csak a mozgással, hanem az egészséges étkezéssel, bio készítményekkel, szabadtéri edzési lehetőségekkel is megismerkedhetnek a 20 állomásos roadshow-n, azaz valódi egészségfesztiválon találják majd magukat, ahol a szórakozás sem marad el.

Helyszínek és időpontok:
július 5. péntek Miskolc
július 6. szombat Miskolc
július 7. vasárnap Miskolc
július 12. péntek Cserkeszőlő
július 13. szombat Cegléd
július 14. vasárnap Tiszakécske
július 20. szombat Cserkeszőlő
július 21. vasárnap Zsórifürdő
július 26. péntek Hajdúszoboszló
július 27. szombat Gyula
július 28. vasárnap Gyopáros
augusztus 3. szombat Balatonkenese
augusztus 4. vasárnap Balatonfűzfő, Föveny Strand
augusztus 9. péntek Siófok
augusztus 10. szombat Zamárdi, Szabadstrand
augusztus 11. vasárnap Balatonföldvár, Keleti strand
augusztus 16. péntek Balatonlelle, Napfény fürdő
augusztus 17. szombat Zalakaros, Gránit Gyógy,- Élmény- és Strandfürdő
augusztus 18. vasárnap Kehidakustány
augusztus 24. szombat Balatonfüred, Kisfaludy Strand
augusztus 25. vasárnap Balatonalmádi
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x