Testformálás az aloe vera segítségével, a Forever Living...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Testformálás az aloe vera segítségével, a Forever Living Products termékeivel

Testformálás az aloe vera segítségével, a Forever Living Products termékeivel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Majdnem itt a nyár. A hölgyek aggodalommal szedik elő a testüket jóval kevésbé fedő nyári- és fürdőruháikat. Izgatottan próbálgatják, hogy vajon ebben a szezonban viselhetők-e? Legtöbbször megszületik egy szomorú felismerés, hogy az előző évszakok súlyos terheket hoztak alakjukra. Hogyan lehet így nyaralni, víkendezni menni a strandokra, hogyan lehet a csodálatos, napos, meleg időben könnyű kis nyitott ruhácskákban járni? A probléma megoldására a Forever Living Products (FLP) BODY TONING KIT-je a segítőtárs.  

 

Rendezvénynaptár
Majdnem itt a nyár. A hölgyek aggodalommal szedik elő a testüket jóval kevésbé fedő nyári- és fürdőruháikat. Izgatottan próbálgatják, hogy vajon ebben a szezonban viselhetők-e? Legtöbbször megszületik egy szomorú felismerés, hogy az előző évszakok súlyos terheket hoztak alakjukra. Hogyan lehet így nyaralni, víkendezni menni a strandokra, hogyan lehet a csodálatos, napos, meleg időben könnyű kis nyitott ruhácskákban járni? A probléma megoldására a Forever Living Products (FLP) BODY TONING KIT-je a segítőtárs.

A Body Toning Kit
A készlet három csodálatos aloe verából és gyógyfüvek hatóanyagaiból összeállított terméket tartalmaz. Ezek a; Aloe test tonik, az Aloe testkondicionáló krémet és az Aloe fürdőzselét. Ez a három termék kiegészül egy természetes növényi rostanyagból készült fürdőkesztyűvel és egy tekercs celofán tekercselő szalaggal, amelyet a test tonikkal együtt kell használni.

A kezelés folyamata
A fürdőzselével történő zuhanyozással kell kezdeni. A fürdőzselé funkciója alapvetően az, hogy megtisztítsa, simává tegye a bőrt. A kellemes közérzetet biztosító fantasztikus illatok, mellékhatása is figyelemre érdemes. A fürdőkesztyűvel jól dörzsöljük át a bőrünket, ezzel fokozva a fürdőzselé vérbőséget okozó hatóanyagainak jótékony hatását. Az ily’ módon felélénkített bőr képes a további hatóanyagok befogadására. Hogy e hatás a lehető legtökéletesebb legyen, az elsősorban kezelésre szoruló felületeket tisztítsuk le nedves vattára csepegtetett Aloe Activator-ral. Evvel a bőrfelület már képes a tonik vagy a krém hatóanyagainak felvételére. Ezek a hatóanyagok képesek az anyagcsere gyorsítására, a lerakódott zsír és méreganyagok eltávolítására.
A tonikos, krémes kezelés, a pakolás nem alkalmazható terhesség, menses, szívpanaszok, keringési zavarok, magas vérnyomás, phlebitisz esetén, valamint friss műtét utáni állapotokban. Egyúttal figyelembe kell venni, hogy tilos a vállakat a mellekig, a lábikrát és az alkart pakolással kezelni. Ezeket a testrészeket az Aloe testkondicionáló krémmel ajánlott bedörzsölni. A pakolást a combok, a derék, a csípő, a rekeszizom és a felkar kezelésére érdemes és lehet használni.

Hogyan működik a testpakolás?
A tonik hatékonysága a használt összetevők kiválasztásának, valamint a masszás és a pakolás bőrszövetekre gyakorolt hatásának köszönhető. Az Európából származó, formáló és élénkítő tulajdonságokkal rendelkező gyógyfűkomplexum (borostyán, spirea, blematisz, hólyagmoszat, zsurló) egyesülve az aloe vera természetes hidratáló és bőrbe behatolni tudó képességével, valamint a paprika- és a fahéjolaj melegítő, vérkeringést fokozó hatásával mérhető eredményeket hoz. Végezzünk méréseket centivel a kezelés előtt és után!
A cellulitiszt a bőrfelszín alatt összegyűlt és csapdába került zsírsejtek okozzák. A Toner ösztönzi a keringést, ezáltal oldja a csapdát. A pakolásra tekert celofán visszatartja a test hőjét; megnyílnak a pórusok, és a hatóanyagok behatolnak a szövetekbe. Nem szabad túlzottan feszített celofánnal zavarni s természetes vérkeringést. Ezt a pakolásos eljárást időszakosan kell végezni. A testkondicionáló krém napi kezelő krém. A pakolásnál alkalmazott celofánt egy óra elteltével levágással el kell távolítani, és el lehet dobni.

A Body Toning Kit használatánál betartandó lépések

Első lépés - Tisztítás
Zuhanyzás a Bath Gelee-vel és a luffa szivaccsal megtisztítjuk, simává tesszük és élénkítjük a bőrt. Aloe Activator-ral megtisztítjuk a pakolásra szánt bőrfelületet. Fontos, hogy minden szappan-, fürdőzselé- vagy parfümadalékot eltávolítsunk mielőtt a Toner-t feltennénk.

Második lépés - ellenőrizzük az ellenjavallatokat!

Harmadik lépés - mérés
Mérjük meg a pakolásra szánt területeket:
· Felső kar
· Rekeszizom
· Derék
· Csípő
· Combok felső része
· Combok középső része
· Pontosan a térd felett
A lábmérést csinálhatjuk úgy is, hogy a padlótól megmérjük annak a három helynek a távolságát, ahol a mérést végeztük, így ha a jelzés eltűnne a lábról, lesz egy másik mérés, amit követhetünk.

Negyedik lépés - tonizálás
Tegyük fel vastag rétegben az Aloe Body Toner Creame-t a kezelendő felületekre. (Mossunk utána kezet!)

Ötödik lépés - A fólia alkalmazása
A lábak becsomagolásával kezdjük, lassan haladva felfelé a testen. Csak ott vágjuk el a fóliát, ahol a karokhoz érünk. Tegyünk fel még öt-hat tekerést úgy, hogy a pakolás kényelmes legyen, ne feszes. (A csomagolás feszességének mértéke nem befolyásolja a kezelés hatékonyságát.) Tompa végű ollóval vágjuk el a csomagolóanyag végét, hogy ne sértsük meg a bőrünket. Tartsuk fent egy óra hosszat, mialatt a test pihenő helyzetben legyen. A testet melegnek fogjuk érezni, amint a kondicionáló krémben lévő paprika- és fahéjolaj kezdi fokozni a keringést.

Hatodik lépés - eltávolítás
Egy óra elteltével távolítsuk el a csomagolást, vagy felvágva, vagy visszafelé letekerve a celofánt. A használt csomagolóanyagot eldobhatjuk. Újra nem használható. Ismételjük meg a méréseket, hogy centiben is megismerjük a kezelés eredményét.

A kezelés befejezésével szomjúság léphet fel. Ezt az érzetet a test vízvesztesége okozza. Több vizet kell innunk, hogy fokozzuk az anyagcserét, így felgyorsul a felesleges folydék és zsír távozása a szövetekből.

A BODY TONING KIT csodálatos hatását akkor fejti ki a legteljesebben, ha kiegészül egy zsírszegény diétával, tornával és olyan táplálkozás-kiegészítők fogyasztásával, amelyek belülről segítik az érrendszer erősítését és a keringés javítását. Ezek az Aloe Vera géles termékei, valamint az Arctic Sea, a Garlic-Thyme, a Fields of Green, a Nature Min, az Absorbent C, az A-Beta-CarE és a Lite-ok.


További FLP termékek bemutatását hamarosan folytatjuk.

http://www.flpaloe.harmonia.hu/

 
 
[ 10169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x