Eminem leszövegelte a Beatlest
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Eminem leszövegelte a Beatlest

Eminem leszövegelte a Beatlest

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Jelenleg úgy néz ki, - a Nielsen SoundScan cég előzetes adatai szerint - hogy ebben az évtizedben a gyors beszédű és időnként botrányos beszólásairól is elhíresült fehér rapper, Eminem a lemezeladások alapján (32,2 millió), megelőzi a közel 40 éve feloszlott gombafejűek csapatát (30 millió). 

Ez már csak akkor változhat, ha a Beatles-rajongók ennek tudatában megrohamozzák a boltokat és felvásárolják kedvencük korongjait.


A cég kimutatása alapján azért megnyugodhatnak a Liverpudlik hívei, ugyanis a legtöbb nagylemezt 2000 után a Beatles ’1’ című válogatásalbumából adták el (11,5 millió), jóval többet, mint az N’ Sync fiúcspat No Strings Attached című korongjából (11,1 millió).

Összesítették a digitális vásárlásokat is, itt Lady Gaga (13,6 millió), Michael Jackson (11,6 millió) és Black Eyed Peas (11,1 millió) a letöltési sorrend.

 Az amerikai rádiókban az új évezred legtöbbet játszott dala a Nickelback: How You Remind Me című opusa, 2. lett a Train zenekar: Drops of Jupitere, míg a 3. pozíciót a Lifehouse: Hanging By A Moment című felvétele szerezte meg.

 
 
[ 2276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x