Jövőre lemez és turné is lesz a Stones-tól
Címlap / Színes hírock / Jövőre lemez és turné is lesz a Stones-tól

Jövőre lemez és turné is lesz a Stones-tól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Erről Keith Richards mesélt a BBC 6 Music-nak a napokban, de túl sok részletet nem árult el. A tervek szerint decemberben vagy januárban nekilátnak az új daloknak Jaggerrel, akivel úgy látszik, még sem rúgta össze a port. 

Sokan pedig azt gondolták, hogy Richards nemrég megjelent Life című önéletrajza, - amelyben nem túl hízelgően írt az énekesről - kiveri majd a biztosítékot Micknél, de ezek szerint nem érte el Jagger ingerküszöbét, mert még sehol sem reagált a könyvben leírtakra. Egyébként az önéletrajz üzletileg nagyon sikeres, - minden idők egyik leggyorsabban fogyó rock-könyve - a felfokozott érdeklődés magát Richardst is nagyon meglepte.

Visszatérve a tervezett turnéra, Keith elmondta, hogy mindenki kész az indulásra, amúgy sem érti, hogy ki lenne az, aki megmondaná, hogy álljanak le és mikor, ha nem ők. A zenekar tagjai majd döntenek, ha úgy érzik itt az idő, de most még nem…


„Sok éve dolgozunk együtt, rengeteg befejezetlen anyagunk van, amelyeket újra elővehetünk és vannak olyanok is, amelyek lemaradtak a legutóbbi albumról…amúgy pedig Mick és persze én is nagyon termékeny szerzők vagyunk” – nyugtat meg bennünket Richards.

Egy másik, a Rolling Stones tagjaihoz kapcsolódó hír, hogy Ronnie Wood és Mick Taylor (ex-Stone) után Mick Jagger is társult ahhoz a kampányhoz, amelynek célja, hogy megmentsék a bezárástól a londoni The 100 Clubot, amely a jazzisták mellett a rockereknek is az egyik „bölcsője” volt, hiszen már 1942-ben koncerteket tartottak itt. Egyébként a Rolling még a 80-as években is játszott ebben a klubban.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x