A Biffy Clyro triónak sikerült a Foo Fighters legyőzése az...
Címlap / Színes hírock / A Biffy Clyro triónak sikerült a Foo Fighters legyőzése az angol rocklistán

A Biffy Clyro triónak sikerült a Foo Fighters legyőzése az angol rocklistán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Az elmúlt három hónapban pedig olyanok is próbálkoztak ezzel, mint az Iron Maiden és a Black Country Communion, de csak ideig-óráig sikerült nekik, most a skót alternatív rockbanda ülhet az angol "rock trónon". Ki tudja meddig? 

 

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váló Biffy Clyro zenekar Revolutions/Live At Wembley című koncertalbumával állt az élre, megelőzve a Limp Bizkit: Gold Cobra című újdonságát. A 3. és a 4. helyet viszont továbbra is a Foo Fighters „bitorolja” a Wasting Light-tal és egy válogatás lemezével. Arról nem is beszélve, hogy ott vannak a 30. és a 40. helyen is.


A korábbi időszakkal szemben mindenesetre változás jelent, hogy egyre több fiatal rockcsapat lemeze szerepel a top 40-ben! Az éllovas Biffy Clyro: Puzzle című négy évvel ezelőtti albuma is visszajött a 17. helyre. Az amerikai Taking Back Sunday (képünkön) pedig az 5. lépcsőn indított a lmezével, míg a Black Veil Brides post-hardcore banda két koronggal is észrevéteti magát a 8. és a 37. pozícióban. Rajtuk kívül a Black Stone Cherry zenekar 12. helye is figyelemre méltó.


Továbbra is tartja töretlen népszerűségét a szigetországban a Linkin Park, amely négy CD-vel is jelen van a listán, a 8., a 22., a 27., és a 36. helyen.

A rock nagy „öregei” közül ennél több listás helyezéssel, szám szerint öt(!) csak a Metallica büszkélkedhet. 
 
[ 1803 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x