Nőuralom az angol slágerlistán
Címlap / Színes hírock / Nőuralom az angol slágerlistán

Nőuralom az angol slágerlistán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A britek számára megunhatatlan Adele visszavette az első helyet Beyoncétól a nagylemezlistán, amelyet ismét a 21 című korongja vezet, de a dobogó harmadik fokán is az ő 19-es számú CD-je található. 

 

Immár 25 hete csak egy-egy hétre engedi át Adele a csúcspozíciót az időnként feltűnő trónkövetelőknek, mint például Lady Gagának, aki most a 4. lépcsőn áll a Born This Way című kiadványával. (képünkön Beyonce, ha valaki nem ismerné fel:))


Az első újdonságot az 5. pozícióban találjuk, a The Horrors nevű angol post-punk banda (képünkön), Skying című munkáját. A Foo Fighters a vegyes listán is remekül szerepel, ugyanis a Wasting Light 14 hete jelent meg és négy helyet előre ugorva ezúttal a 8. helyen szerepel. (A rocklista csúcsáról pedig kirobbanthatatlan.) A top 10-et Rihanna: Loud-ja zárja, pedig már ezt is 35 hete dobták piacra.


Ami a rocklistát illeti, a Foo Fighters még mindig csúcsra van járatva, hihetetlen Dave Grohl bandájának a népszerűsége a szigetországban! A második helyen is ők találhatók a Greatest Hitsszel, sőt, még a 36. és a 38. pozíciót is ez a csapat birtokolja.

Az amerikai bandákkal szemben az egyik legnagyobb hazai reménységnek számító skót Biffy Clyro alternatív rockzenekarnak (képünkön) a Wembley-ben rögzített koncertalbuma a harmadik, de van még a fiúknak egy korábbi lemezük (Puzzle) is a 24. helyen.


Tartja 6. pozícióját a félig amerikai, félig angol szupergroup, a Black Country Communion a nagyszerűen sikerült 2. albumával. Nem változott a helyzet a 40-es rocklistán az előző hónapokhoz képest ezen a héten sem, szinte nyomasztó az amerikai bandák lemezeinek a túlsúlya!

A Linkin Park öt(!) lemezzel teszi tiszteletét a listán, de a Metallica és a Limp Bizkit is 2-2 koronggal szerepel, ezen kívül a fiatal amerikaiak: Paramore, Avanged Sevenfold, Black Veil Brides, Black Stone Cherry és a többiek albumait is nagyon veszik az angolok.

Ezzel szemben a hazai versenyzők közül a fiataloknál a korábban említett Biffy Clyron kívül csak a Muse CD-i fogynak, most a The Resistance a 23. lépcsőn található. Az öreg rockereket az Iron Maiden és a Def Leppard képviseli egy-egy albummal, az előbbi Best Of-ja a 14. míg az utóbbi Mirror Ball Live & More című egy hónappal ezelőtt megjelent korongja a 39.! Végül pedig egy 31 éve nem szárnyaló legendáról, a Led Zeppelin: Mothership-je 156 héttel a megjelenése után még mindig a 13. legkeresettebb CD Angliában! 
 
[ 2104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x