Egy bensőséges Linkin Park lemez
Címlap / Színes hírock / Egy bensőséges Linkin Park lemez

Egy bensőséges Linkin Park lemez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Megjelent a Linkin Park vadonatúj, immár 5. stúdióalbuma LIVING THINGS címmel. "Az előző korongjainkon inkább globális és szociális problémákkal foglalkoztunk, ezen az albumon pedig személyesebb témák kerültek előtérbe" - mondja Mike Shinoda. 

A Chester Bennington, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave „Phoenix” Farrell, Joe Hahn és Mike Shinoda alkotta zenekar új korongjának első, Burn It Down című kislemezdalához videoklip is készült.


Az új Linkin Park-lemez producerei Rick Rubin (Adele, Metallica) és a csapat vokalistája, multi-hangszerese, Mike Shinoda voltak - csakúgy, mint a legutóbbi két Linkin Park-album esetében. A Rolling Stone magazin szerint: "Az anyag a csapat 2000-es debütáló albuma óta a legerősebb."

A zenekar azzal magyarázza a lemez címét, hogy a dalok szövege igen személyesre sikerült. „Nem döntöttük el, hogy egy bensőséges lemezt akarunk írni” - mondja Mike Shinoda. „Egyszerűen csak leültünk, és ezek a témák jöttek ki belőlünk.”


A zenekarvezető még azt is hozzátette, hogy az új anyag azokra az időkre emlékezteti őt, amikor a bandát még Hybrid Theory-nek, azaz hibrid elméletnek hívták. Azért is volt ez a csapat neve anno, mert ez a kifejezés írta le legjobban azt a zenét, amit játszanak. Ezúttal is rengeteg stílus hatott a zenekarra a dalszerzés során, ezt kovácsolták a tagok egy egységes Linkin Park-hangzássá.


A Linkin Park "LIVING THINGS" album tracklistája:

1. LOST IN THE ECHO
2. IN MY REMAINS
3. BURN IT DOWN
4. LIES GREED MISERY
5. I’LL BE GONE
6. CASTLE OF GLASS
7. VICTIMIZED
8. ROADS UNTRAVELED
9. SKIN TO BONE
10. UNTIL IT BREAKS
11. TINFOIL
12. POWERLESSNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x