Megkezdte hódítását a Linkin Park Angliában
Címlap / Színes hírock / Megkezdte hódítását a Linkin Park Angliában

Megkezdte hódítását a Linkin Park Angliában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Living Things című új albumával azonnal az első helyen indított az amerikai rockbanda az Egyesült Királyság top 40-es vegyes listáján és természetesen a rocklistán is éllovas ez a lemezük. 

Slash: Apocalyptic Love korongja a második helyre lépett itt vissza, míg a bronzérmes pozíciót a Gojira nevű francia heavy metal csapat (képünkön) foglalja el a L’enfant Sauvage nevű újdonságával.


A Linkin Park vadonatúj korongja a hanglemezboltokban a már oly jól ismert folyamatot indította be, azonnal elkezdték keresni a népek a fiúk korábbi lemezeit is. A 40-es rocklista 10. helyén feltűnt a Hybrid Theory, a 13-on az A Thousand Suns, a 20.-on a Minutes To Midnight, a 29. lépcsőn pedig a Meteora LP.

Persze most is vannak olyan bandák, amelyek két munkájukkal is szerepelnek a listán: a Foo Fighters, Slash, a Metallica és a Black Sabbath.

Fiatal előadók, rockbandák újdonságai szokás szerint csak elvétve tűnnek fel a veretes zenekarok társaságában és többnyire a lista vége felé és ott is csak pillanatokra, vagyis általában egy-két hét után távoznak.


A lista 21. helyezettje a Yashin nevű skót post-hardcore banda (képünkön) We Created a Monster című albuma, 39. az olasz Luca Turilli’s Rahpsody zenekar, (amely szimfonikus power metal játszik) az Ascending To Infinity című újdonságával, míg a 40. záró pozícióban az amerikai Memphis May Fire metalcore csapat Challenger című CD-jét találjuk.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2163 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x