Jön Henrik, a blues-rock német királya
Címlap / Sztárock / Jön Henrik, a blues-rock német királya

Jön Henrik, a blues-rock német királya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Áprilisban a Gary Moore emlékkoncerten már elvarázsolt bennünket gitárjátékával Henrik Freischlader, és biztos vagyok benne, hogy ugyanígy lesz ez október 17-én az A38 Hajó fedélzetén is, ahol saját zenekarával lép fel. 

A korábbi lemezeinek legnagyobb sikerei mellett bizonyára bemutatja majd a szeptemberben megjelent "House In The Woods" című albumának néhány rockosabb és érzelmesebb dalát is. Az új korong részletes bemutatására napokon belül sort kerítek.


Néhány nappal az új stúdió album megjelenése után végre elérhető lesz az első Henrik Freischlader DVD is, ami a tavalyi nagy sikerű "Still Frame Replay" album turnéjának utolsó állomásán készült Németországban, és most egy bő félórás turnéfilmmel, interjúkkal kiegészítve adják ki két lemezen.


A majd 150 perces koncertfelvétel dalai, leginkább a 2009-es "Recorded by Martin Meinschäfer" című albumról (erre egyedül játszotta fel az összes hangszert!) illetve a tavaly, Joe Bonamassa vendégszereplésével megjelent "Still Frame Replay" korongról kerültek ki, de természetesen Henrik egy-egy nagy kedvence is helyet kapott a programban. Peter Green és Jimi Henrdix feldolgozás éppúgy hallható a felvételen, mint a gyönyörű "I’d Rather Go Blind" című Etta James szerzemény.


A napokban egy remek kis film is felkerült a világhálóra, ízelítőként a szeptember 14-én megjelenő dupla DVD-hez. A bő hatperces összeállítás már előrevetíti mi vár azokra, akik október 17-én jelen lesznek az A38 Hajón. Telt házas bulira számítok, remélem mindenki ott lesz, aki számít!!!! Henrik Freischlader pályafutásáról bővebben a nemrég megjelent „A jövő gitáros istenei” című könyvemben olvashattok, amelynek a címlapján is ő szerepel.


A kedvezményes árú elővételi jegyek (feleannyiba kerülnek, mint a nyugat-európai koncertjeinek belépői) már elérhetők az A38 Hajó weboldalán:

www.a38.hu/hu/program/henrik-freischlader-band-de-vendeg-hu

További részletek a koncertről:

www.garymoorefc.com/hu/henrik_freischlader_budapesten


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x