Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Sztárock
Muddy Waters és a Rolling Stones 1981-es koncertje CD-n és DVD-n

A blues ínyencei már előre dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy nem mindennapi találkozás muzsikáját láthatják és hallhatják, amelyen a legendás mester együtt játszik Jagger bandájával, azokkal az angol fickókkal, akik a 60-as évek elején az ő blueszenéjétől részegültek meg.


Clapton negyedszer is megrendezi a Crossroads Gitár Fesztiválját

A helyszín ezúttal a New York-i Madison Square Garden lesz, az időpont pedig 2013. április 12-13. A meghívott gitárosok még nem ismertek, kivéve Sonny Landreth és Blake Mills nevét, de a múlt alapján tucatnyi világhírű gitárnyüvő szereplése várható.


A Tedeschi-Trucks Band élvezi a megérdemelt sikert

Susan Tedeschi és Derek Trucks, Amerika leghíresebb blues-házaspárja 11 tagú zenekarával a Grammy-díj megnyerése után koncertjeivel is elvarázsolja a közönséget.


TOTO - őket hallva mindenki nyer

Ehhez mindössze az kell, hogy augusztus 21-én elmenjünk a PeCsa Music Gardenbe, ahol színpadra lép az elmúlt évtizedek egyik legigényesebb slágerrockot játszó bandája, a Steve Lukather vezette TOTO.


Robert Cray bluesgitárost Albert Collinsnak köszönhetjük

Nyolc évvel ezelőtt Eric Clapton budapesti koncertje előtt mi is megcsodálhattuk Robert Cray játékát, aki augusztus 27-én Nothin But Love címmel új lemezzel jelentkezik.


Filmsztárok éneklik a rock klasszikus dalait

A Mindörökké rock című filmben a Guns N, Roses, a Def Leppard, a Journey, a Poison és a Bon Jovi slágerét, Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin és a filmes világ több más sztárja adja elő.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x