Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Sztárock
Robert Cray bluesgitárost Albert Collinsnak köszönhetjük

Nyolc évvel ezelőtt Eric Clapton budapesti koncertje előtt mi is megcsodálhattuk Robert Cray játékát, aki augusztus 27-én Nothin But Love címmel új lemezzel jelentkezik.


Filmsztárok éneklik a rock klasszikus dalait

A Mindörökké rock című filmben a Guns N, Roses, a Def Leppard, a Journey, a Poison és a Bon Jovi slágerét, Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin és a filmes világ több más sztárja adja elő.


Borsőrmester és a Rock nagykorúsága

"Húsz éve már annak, hogy Borsőrmester beintett a bandának" - énekelte Paul McCartney - immár 45 éve. 1967. június 1. fontos dátum a Rock történetében: az évtized legnépszerűbb együttese végleg "felsőbb osztályba" lépett.
Döbbenetes erejű album Bonamassától

Áprilisban megjósoltam (nem volt nehéz), hogy a munkamániás gitáros zseni 13. albuma, a Driving Towards The Daylight szerencsét hoz majd neki, meg persze nekünk is - nos, szólópályafutása eddigi legjobb lemezével ajándékozta meg a rajongóit.


Mike Portnoy új bandája, az Adrenaline Mob hamarosan nálunk

A Dream Theater ex-dobosa, Mike Portnoy a Symphony X énekesével alakított egy dögös groove metal zenekart, amely valószínűleg ámulatba ejti a budapesti nagyérdeműt június 15-én a Pecsa Music Clubban.


Itt vannak a 2012-es Blues Music Awards győztesei

Május 10-én Memphisben, 26 kategóriában osztották ki a 33. Blues Music Awards trófeáit. A legtöbb díjat - szám szerint négyet - a Susan Tedeschi - Derek Trucks házaspár szerezte meg közös bandájukkal és egyénileg.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x