6 titkos randi tipp - csajozásról pasiknak
Címlap / Te+Én+Szex / 6 titkos randi tipp - csajozásról pasiknak

6 titkos randi tipp - csajozásról pasiknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Te is a társkeresők táborába tartozol még? Szeretnéd minél hamarabb becserkészni álmaid nőjét? Ne késlekedj! Hat titkos randi tippet osztunk most meg veled.  

1. Minden a tervezésen múlik

Ha nem vagy a spontaneitás bajnoka, és a hirtelen ötletekkel hadilábon állsz, inkább jó előre tervezz meg mindent! A nők többsége egyébként sincs oda azért, ha a pasi váratlanul rácsönget a „Most van egy kis szabadidőm, édes! Találkozzunk!” mondattal.

Mert mi, nők nem szeretünk szabadidő töltelékek lenni  focimeccsek; és unaloműző-ahogy egy kedves ismerősöm mondja- szórakoztató-automatákká sem szívesen alakulunk át.

Időben beszéld meg vele a találkozó időpontját, és véletlenül se késs el!

Extra tipp: Ám ne feledd: nem kell feltétlenül elmenned a másikért, főleg, ha át kell utaznod a várost, mert lehet, hogy ezzel azt a benyomást kelted, hogy papucs alá kiváló leszel, hiszen minden füttyszóra ugrasz. Esetleg az a téves képzete támad rólad, hogy már teljesen ki vagy éhezve a friss húsra.

Itt akár találkozhatsz is vele, csak kattints és regisztrálj >>

2. Közösségimédia- trükkök

No, igen. Lassan már kézikönyvet lehetne írni a közösségi oldalakon futó csajozási-pasizási trükkökről. Lerágott csont, de hátha neked még van némi harapnivaló rajta: ha becserkészésre váró nő fent van az internetes közösségi oldalon, akkor félig nyert ügyed van. Mert ugyebár a családi állapotától kedve, a kedvenc könyvein, filmjein és italán keresztül a baráti köréig szinte bármit feltérképezhetsz azonnal. Kész kincsesbánya, ostoba lennél, ha nem kutatnál benne!

Extra tipp: Ha mindent rejt, próbáld elérni, hogy visszajelöljön, vagy nézd meg a legjobb barátnőit! 
 

3. A kulcsszó: romantika 

A férfiak még egy kis gyengédségre is képesek, a szexért; a nők pedig még egy kis szexre is képesek a gyengédségért - olvashatod Vámos Miklós legújabb könyvében, az Utazások Erotikában című regényben. Nem árt, ha megjegyzed!

A nők szexre és romantikára együtt vágynak, és ezekből sokkal nagyobbak az igényeik, mint gondolnád!

Add meg a módját a találkozónak: legyél gáláns és mutasd ki tiszteletedet a másiknak; ne higgy annak, hogy a virág ódivatú; bűvöld el választottadat!

Extra tipp: Ami mindig bejön: a finom és találó bók! Dicsérd meg a ruháját, a sminkjét, vagy az illatát! Próbálj a bókokban is eredeti lenni, mert ezzel még nagyobb hatást érsz el! 

4. Aktív hallgatás

A nők szeretnek beszélni és beszélgetni, és tudhatod, hogy verbális készségeik is általában erősebbek. Nyilván nem mindenki és mindig, de a többségre ez igaz szokott lenni. Az értő figyelem, az aktív hallgatás, a visszajelzések arra, amit mesélt azt sugallják, hogy érdekel téged a másik és hogy a figyelmed középpontjában van. A figyelem a legnagyobb energia! 
ÁLLJ! - A nő az a személy, aki a cicik mögött van, vagyis kérlek, hogy próbálj meg még a legfonzóbb dekoltázsú nővel is úgy beszélni, hogy csak 35 másodpercenként egy mikrovillanásra nézel a melleire, a többi időben pedig rá. 
 

Extra tipp: Hogyha megtanulod a testkép tükrözés módszerét, - legtöbben amúgy ezt ösztönösen csináljuk (!) - és hasonlóan ülsz, hasonló mozdulatokat teszel, mint a választottad, de persze úgy, hogy ez ne "majomkodásnak" tűnjön, akkor még nagyobb sikert tudsz elérni! 

5. Csibésznek lenni menő


A nők szeretik, ha kicsit "rosszfiú" vagy, de ne vidd túlzásba, csak épp annyira, hogy ne a radar alatt repülj, ha a barát-zónából való kiemelkedésről van szó. Ha egyeszer megvágtad magad a borotvával, vagy kenyérvágás közben, és látszik a sebhely, bátran mondhatod, hogy egy régi verekedés közben szerezted a sebet. (A kenyér és a szakállad sem fog árulkodni) A hősiesség menő és te pedig hős lehetsz egy kicsit. 

Extra tipp: A hencegés helyett a szerénység általában szerencsésebb, viszont az izgalmas, kalandos fiúk jobban bejönnek a nőknek. 

 

6. Ne "Viselkejd", csak viselkedj 


Vannak férfiak, akik mikor nőneműlény kerül a közelbe, megkukulnak, vagy átmennek valami elfuserált Travoltába, és elkezdenek mindenféle nagyon hülye allűrt felvenni, ami kb annyira természetes, mint egy palack nitrohigító, és legalább annyira bűzlik is, hogy itt valami gond van. A kukaság is meg a béna viselkedés is kínos szitukat szülhet. A legjobb, ha az egyszerű beszélgetést begyakorolja az, akinek nem megy. Menjünk ki a piacra nem csúcsidőben, és beszélgessünk a kofa nénikkel, nekik tét nélkül lehet kedvesen udvarolni is - megszokták. Kérdezzünk az almáról, körtéről, a narancsról, mosolyogjunk, válassznk valamiből másikat, egyszóval gyakoroljuk az egyszerű kommunikációt idegen emberekkel. 

Extra tipp: Ha kuka típus vagy, akkor érdemes befizetned egy coachingra, ahol segítenek egy kicsit megnyílni, hogy legalább egy ezreléknyi esélyed legyen közeledni egy nőhöz. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 22181 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x