HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-23
Címlap / Te+Én+Szex / 6 titkos randi tipp - csajozásról pasiknak

6 titkos randi tipp - csajozásról pasiknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-23

Te is a társkeresők táborába tartozol még? Szeretnéd minél hamarabb becserkészni álmaid nőjét? Ne késlekedj! Hat titkos randi tippet osztunk most meg veled. 

 

1. Minden a tervezésen múlik
Ha nem vagy a spontaneitás bajnoka, és a hirtelen ötletekkel hadilábon állsz, inkább jó előre tervezz meg mindent! A nők többsége egyébként sincs oda azért, ha a pasi váratlanul rácsönget a „Most van egy kis szabadidőm, édes! Találkozzunk!” mondattal.

Mert mi, nők nem szeretünk szabadidő töltelékek lenni  focimeccsek; és unaloműző-ahogy egy kedves ismerősöm mondja- szórakoztató-automatákká sem szívesen alakulunk át.

Időben beszéld meg vele a találkozó időpontját, és véletlenül se késs el!
Extra tipp: Ám ne feledd: nem kell feltétlenül elmenned a másikért, főleg, ha át kell utaznod a várost, mert lehet, hogy ezzel azt a benyomást kelted, hogy papucs alá kiváló leszel, hiszen minden füttyszóra ugrasz. Esetleg az a téves képzete támad rólad, hogy már teljesen ki vagy éhezve a friss húsra.

Itt akár találkozhatsz is vele, csak kattints és regisztrálj >>

2. IWIW-trükkök
No, igen. Lassan már kézikönyvet lehetne írni az iwiw-s csajozási-pasizási trükkökről. Lerágott csont, de hátha neked még van némi harapnivaló rajta: ha becserkészésre váró nő fent van az internetes közösségi oldalon, akkor félig nyert ügyed van. Mert ugyebár a családi állapotától kedve, a kedvenc könyvein, filmjein és italán keresztül a baráti köréig szinte bármit feltérképezhetsz azonnal. Kész kincsesbánya, ostoba lennél, ha nem kutatnál benne!
Extra tipp: Nincs fent az iwiw-en? Sebaj, küldj neki te meghívót!

3. A kulcsszó: romantika
A férfiak még egy kis gyengédségre is képesek, a szexért; a nők pedig még egy kis szexre is képesek a gyengédségért- olvashatod Vámos Miklós legújabb könyvében, az Utazások Erotikában című regényben. Nem árt, ha megjegyzed!

A nők szexre és romantikára együtt vágynak, és ezekből sokkal nagyobbak az igényeik, mint gondolnád!

Add meg a módját a találkozónak: legyél gáláns és mutasd ki tiszteletedet a másiknak; ne higgy annak, hogy a virág ódivatú; bűvöld el választottadat!
Extra tipp: Ami mindig bejön: a finom és találó bók! Dicsérd meg a ruháját, a sminkjét, vagy az illatát! Próbálj a bókokban is eredeti lenni, mert ezzel még nagyobb hatást érsz el! (A cikk nem ért véget. Lapozz tovább!)Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 21066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x