Izgató vagy megnyugtató? - Az érintés hatalma
Címlap / Te+Én+Szex / Izgató vagy megnyugtató? - Az érintés hatalma

Izgató vagy megnyugtató? - Az érintés hatalma

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-28

Miért van az, hogy az egyik érintés ugyanattól a személytől egészen megnyugtató, a másik egészen kellemetlen, a harmadik pedig, egészen finom, lágy, esetleg ingerlő vagy vadító? A válasz rendkívül egyszerű. Tudatállapotunktól függ. Miként használhatjuk ki az elme ezen képességét az intim szférában?  

Az elme működése

Az elme az intelligencia irányítása alatt ál. Ha az intelligencia kellően jól fejlett, akkor az elme igen dolgos, szorgos és türelmes. Akkor az elme igazán jó dolgokat képes kihozni magából. Nem csak letompít, vagy bezavar, bekavar életünkbe, hanem képes kihasználni azokat a már-már természetfeletti képességeinket, amelyekkel az energiákat, a finomfizikai szinteket manipuláljuk.

Az elme játéka, hogy érezzük a másik elméjének pörgését, és sokszor mellé színezünk, vagyis amit sejtünk, érzünk a másikkal kapcsolatban, amilyen félelmeink vannak a másik, a társ kijelentéseivel és tetteivel kapcsolatban, ezeket a dolgokat és tapasztalatokat mellé színezzük a valóságnak. Ettől egy komplex fél-valóságot kapunk, ami nagyon szórakoztató és érdekes lehet.

Az elme képes arra is, hogy az intelligencia hatására, hogyha szeretnénk, egy  féltudati fókuszt teremtsen meg, és pl. egy érintésbe ezáltal belevihetünk gondolatokat, elképzeléseket, vagy akár érzéseket is. Az érzések kifejeződésekor az elme mindig színre lép, még ha gondolkodási funkcióról is van szó.

Az energiák minősége

Az energiákat alapvetően számtalan módon be lehet sorolni, lehet a 4 anyagi elem, az 5 őselem, vagy akár a 8 összes, vagyis 5 durva és 3 finomfizikai elem szerint besorolni. Minden kultúrkör más mennyiséggel dolgozik, a germán kultúrkör pl. 9 alapenergiát különböztet meg.

Az energiáink lehetnek egészen borzolóak, ijesztőek, idegesítők, általában ezeket összefoglalóan feszültségként, idegesítőként, vagy kellemetlenként fogalmazzuk meg. Ugyanakkor lehetnek kellemes lágyak, lehetnek lassítóak, altató hatásúak, vagy éppen aktív, pörgető erejűek is.
Az energiák befolyásolása

Nagyon sokszor az intim együttlétek során szeretnénk energiáinkat és másikra való ráhatásunkat befolyásolni, megváltoztatni. Szeretnénk a kedvesre jó hatással lenni. Sokszor azonban ezeket az erőket nem tudjuk irányítani. A legtöbbször napi stressz még szivárog belőlünk, úgymond csakráinkból.

A másik probléma, hogy az energiáink jóval őszintébbek nálunk. Ami azt jelenti, hogy gyakran, ha másvalakire gondolunk, ha csak bizonytalanok vagyunk a másik kegyében, kedvességében, vagy önmagunkban, ezek a gondolatok erősek s az energiák átmennek az érintések, az események közepette. Hiába is próbálunk vadak, felszabadultak, vagy lehengerlőek lenni egy intim együttlét során, ha ezek az energiák kószálnak bennünk, valószínűleg társunk megérzi ezt majd.

Ha tehát valóban jó élménnyel szeretnénk kedvesünket megajándékozni, akkor érdemes, már azután, hogy egy kiadós fürdővel, meditációval, füstölőkkel, vagy akár egy kiadós alvással lelazítottuk elménket, és elengedtük napi stresszeinket.

A pozitív behatások

Ha azonban már képben vagyunk az energiák átküldésének módjával, tisztában vagyunk azzal, hogy elménk, érzéseink mekkora hatással vannak az érintéseink minőségére, akkor lehet pozitívan is játszani ezekkel az erőkel. Ugyanaz a simítás, vagy érintés, egészen más hőfokkal – akár szó szerinti hőkülönbséggel – izzadási, kipárolgási tényezővel, illetve intenzitással, minőséggel, és erővel történik, más és más hatás kapcsán.

Ha például megnyugtatóak szeretnénk lenni, akkor egy lágy, de stabil érintést kell adnunk kedvesünknek. Ha szeretnénk izgatóak lenni, akkor lehet lágy, de kissé csiklandósabb, hegyesebb érintést alkalmaznunk.

Az érintés minősége fizikai szinten létrejön sokszor pusztán a gondolattól. Vagyis nem szükséges valóban minden kis mozzanatra figyelni, a szándék legyen meg, az erő kiváltásának szándéka. A stabil, erős simítások lazítóak, és valóban biztonságot nyújtóak lehetnek. Ha viszont erősen, de tüzesen, szenvedélyesen, gyorsabban és hévvel simítjuk végig a másikat akkor ez inkább erőteljes szexuális vonzódást fog kiváltani.

Gyakorlatilag maga az érintés is fontos lehet, de ennél is fontosabb a minőség, az érzés, amivel gondolatban kísérjük az érintést. Ehhez a test már magától idomul, igazodik kicsit. Az érintés hatalma ezáltal valósulhat meg teljesen.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7945 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x